Ολυμπιακός: Δεύτερη νίκη με 1-0 επί της Νέφτσι Μπακού και άνετη πρόκριση

Ολυμπιακός: Δεύτερη νίκη με 1-0 επί της Νέφτσι Μπακού και άνετη πρόκριση

Με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Νέφτσι Μπακού και προκρίθηκε στο 3o προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ελληνες πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο του αγώνα, πέτυχαν το γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου και αυτό ήταν αρκετό για να τους δώσει το «διπλό». Ο προπονητής τους, Πέδρο Μαρτίνς, έκανε το 7 στα 7 σε καλοκαιρινές προκρίσεις σε Europa ή Champions League κι αυτό είναι ένα δείγμα για την σπουδαία δουλειά που κάνει.

Οι Αζέροι απείλησαν στο 3’ με τον Τζολάκη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Τσόλι, ενώ στο 15’ έγινε το 0-1. Ο Σισέ έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον Μαμάντοφ, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Η μπάλα κατέληξε στον Βαλμπουένα, αυτός σέντραρε και ο Μασούρας σκόραρε από κοντά.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να σκοράρουν με μακρινά σουτ, αλλά ήταν άστοχοι. Ευκαιρίες έχασαν με τους Μπουγκρίνε (19’) και Μπασκέ (21’). Στο 31’ Μπουλούντοφ έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω και παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές για να πετύχει ένα γκολ και απείλησε με τους Χασάν (58’, 68’, 77’), Βαλμπουενά (59’) και Σισέ (64’). Η νίκη του ήταν απόλυτα δίκαιη και δεν του κόστισαν οι πολλές απουσίες που είχε.

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ: Μαμάντοφ, Μπουλούντοφ (31’ Αμπάσοφ, 82’ Μουραντμπαϊλί), Μπότζι, Στάνκοβιτς, Μπασκέ, Κανέ, Χαραμίζ, Μακμούντοφ, Μπουγκρίνε (82’ Νατσάσοφ), Λαβάλ (82’ Ασίμ), Μέσα Τσόλι ( 65’ Ζουλφουγκαρλί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Μαρκόβιτς, Μπα, Σισέ, Σουρλής (83’ Βρουσάι), Κουντέ, Μασούρας, Βαλμπουενά (76’ Ραντζέλοβιτς), Χασάν (86’ Ελ Αραμπί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter