Ολυμπιακός: Δύσκολα, αλλά νίκησε 2-1 την Αντβέρπ στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα

Ολυμπιακός: Δύσκολα, αλλά νίκησε 2-1 την Αντβέρπ στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί επικρατώντας 2-1 της Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από τη βελγική ομάδα. Στο 2’ ο Μιγιόσι από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Σαματά πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής του Ολυμπιακού, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην συνέχεια η γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 15’ ο Ελ Αραμπί έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Αλμέιδα ήταν στη σωστή θέση και έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

Στο 29’ ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Σισέ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 38’ ο Ελ Αραμπί με τρομερό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Μαροκινός φορ ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ.

Το ματς στην συνέχεια έγινε ροντέο με την Αντβέρπ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες με τους Φίσερ (41) και Σαματά (44’), ενώ για τον Ολυμπιακό απείλησε ο Αγκιμπού Καμαρά (42’).

Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν στο 52’. Ο Καμαρά έβγαλε την σέντρα και ο Ελ Αραμπι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Σισέ στο 59’, ενώ η Αντβέρπ ισοφάρισε στο 74’ με τον Σαμάρα (1-1). Το χρυσό γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχε στο 87’ Ρέαμπτσουκ (2-1),

Ο Μαγυάρος διαιτητής Mπόγκναρ απέβαλε στο 90’ τον Μπατέιγ, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Βερστρέτε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Bατσλίκ, Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά (76’ Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (Κούντε), Α. Καμαρά (81’ Βρουσάι), Ονιεκούρου (81’ Τικίνιο), Ελ Αραμπί (89’ Μπα).

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπιτέ, Μπατέιγ, Μπούτα, Ντε Λάετ, Αλμέιδα, Ναϊνγκολάν (67’ Γκέργκενς), Φίσερ, Βερστρέτε, Μιγιόσι (67’ Μπένσον), Σαματά, Φρέι (80’ Εγκεστάιν).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter