Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς (Video)

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς (Video)

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς του  2024 τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ που αγωνιζόταν στη Μονακό έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα για να ολοκληρώσει και τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει μέχρι και το 2026, ενώ η Μονακό θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ολυμπιακός αποκτάει έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Ατλέτικο δαπάνησε το 2018, 22 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Σπόρτινγκ, ενώ η Μονακό τον αγόρασε για 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι εδώ, να βοηθήσω την ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ».

Ζέλσον Μαρτίνς: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί με τον Ποντένσε»

Αν μίλησε με τον Ποντένσε: «Έχω μιλήσει με τον Ντάνιελ, τον ξέρω από μικρό, είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί του».

Για το τι μήνυμα θα στείλει: «Έχω έρθει για να δώσω τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει στον στόχο του».

 

Ποιος είναι ο Μαρτίνς

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποχωρώντας το 2015 με 31 γκολ σε 180 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου δεν κατάφερε να «στεριώσει».

Ο 28χρονος δόθηκε στη συνέχεια δανεικός στη Μονακό, η οποία προχώρησε στην αγορά του το 2019 έναντι 30 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα των Μονεγάσκων, ο Μαρτίνς κατέγραψε 129 συμμετοχές, σκοράροντας 16 γκολ.

Παράλληλα, είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, έχοντας αγωνιστεί σε 21 ματς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter