Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής για το Μάντσεστερ ο Κώστας Φορτούνης

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής για το Μάντσεστερ ο Κώστας Φορτούνης

Παραμονές του δύσκολου αγώνα της Τρίτης (3/11) με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Πέδρο Μαρτίνς επεφύλαξε μια έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού που αναχωρεί αύριο για το Μάντσεστερ καθώς άφησε εκτός τον Κώστα Φορτούνη…

Ο Φορτούνης θεωρείται τραυματίας, καθώς όταν έγινε αλλαγή στον χθεσινό αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Απόλλωνα έδειχνε να κουτσαίνει κατά την αποχώρηση του και να δίνει την εντύπωση ότι νιώθει ενοχλήσεις. Όμως στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι αντικατέστησε τον διεθνή άσο για αγωνιστικούς λόγους και όχι επειδή ήταν τραυματίας, ενώ λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει πως «περιμένουμε περισσότερα πράγματα από ποδοσφαιριστές μας που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους». 

Το τελευταίο θεωρήθηκε από πολλούς, αιχμή προς τον Φορτούνη και άλλους παίκτες που πιθανότατα δεν έκαναν αυτά που τους ζήτησε ο Μαρτίνς. Και σε λιγότερο από 24 ώρες ο Φορτούνης βρέθηκε εκτός αποστολής. Κι αυτό έδωσε αφορμή για διάφορα σενάρια, ακόμη κι αν ο «ερυθρόλευκος» άσος είναι όντως τραυματίας…

Εκτός του διεθνή μεσοεπιθετικού εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπα που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Αντίθετα στην αποστολή μπήκαν οι Καμαρά, Σουντανί που ανάρρωσαν από τον ιό αλλά και ο Μπουχαλάκης που δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τη μέση του.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter