Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για Ινσούα, Γιόχανσον του ΠΑΟ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για Ινσούα, Γιόχανσον του ΠΑΟ

Τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και οι δύο απ’ αυτούς αγωνίζονται στον «αιώνιο αντίπαλο» του. 

Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τους ακραίους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον, καθώς και για τους Λούκα Σάσα του Άρη και Λισάντρο Σεμέδο του ΟΦΗ.

Η διοίκηση Αλαφούζου έχει καταθέσει πρόταση στους Ινσούα, Γιόχανσον για την επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά δεν τα έχουν βρει για οικονομικούς λόγους. Για την απόκτηση του Ινσούα έχει κινηθεί και ο ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν συμφωνήσει.

Είναι προφανές ότι για να κοιτάει τις περιπτώσεις των μπακ του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός, θα έχει ληφθεί απόφαση πώλησης ενός ή και δύο ακραίων αμυντικών του. Ηδη έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από ιταλικές και αγγλικές ομάδες για τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο 30χρονος Σάσα είναι Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο και αγωνίζεται κυρίως σε ρόλο δεύτερου αμυντικού μέσου. Στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος, όπως και ο Σεμέδο. Ο 24χρονος πλάγιος επιθετικός του ΟΦΗ μετράει 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει πετύχει 7 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter