Ολυμπιακός: επιστροφή στις νίκες με άνετο 2-0 επί του Ατρομήτου

Ολυμπιακός: επιστροφή στις νίκες με άνετο 2-0 επί του Ατρομήτου

Μετά από τρεις σερί ήττες ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με 2-0 επί του Ατρόμητου, παίρνοντας το πρώτο του τρίποντο την μετά-Μπέντο εποχή.

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα καθώς έχουν ηττηθεί διαδοχικά από την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη ο Ατρόμητος μετρούσε τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα έχοντας επικρατήσει κατά σειρά των Αστέρα, Ξάνθης, Βέροιας και Ηρακλή.

Ο Βασίλης Βούζας παρέταξε τον Ολυμπιακό με μια έκπληξη, τον Τσόρι Ντομίνγκες (έκανε την επανεμφάνιση μετά από πολύ καιρό) σε θέση σέντερ φορ! Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, δημιούργησε κι έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά στο 36’ άνοιξε το σκορ. Ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα, από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι. Ο Ντομίνγκες μαρκαρισμένος από τον Ζησόπουλο δε σηκώθηκε, αλλά ήρθε ο Ντα Κόστα και έγραψε με κεφαλιά το 1-0.

Στο β’ μέρος οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν γήπεδο στον Ατρόμητο και προσπάθησαν να τον κτυπήσουν στις αντεπιθέσεις κάτι που κατάφεραν στο 62’. Πάλι ο Φορτούνης έκανε τη συρτή σέντρα, πετάχθηκε στην πορεία της ο Ανσαριφάρντ που είχε μπει αλλαγή τρια λεπτά νωρίτερα, έκανε την προβολή, η μπάλα βρήκε στον Φυτανίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στη συνέχει ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες έχασαν από μια καλή ευκαιρία να πετύχουν γκολ και το τελικό 2-0 στέλνει τον Ολυμπιακό με άλλον αέρα στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Παρέδες, Ντελα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Καμπιάσο (73’ Μπουχαλάκης), Μάρτινς, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάριν (66’ Ελιουνούσι), Ντομίνγκες (59’ Ανσαριφάρντ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Λημνιός (83’ Λε Ταλέκ), Ούμπιδες, Τόνσο (74’ Βασιλείου), Πλατέλας (66’ Νιτγκινί), Νταουντά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter