Ολυμπιακός: Εριξε τεσσάρα (4-0) στον Αστέρα στην Τρίπολη

Ολυμπιακός: Εριξε τεσσάρα (4-0) στον Αστέρα στην Τρίπολη

Ασταμάτητος είναι ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και στην ουσία δεν έχει αντίπαλο στη διεκδίκηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν και από την Τρίπολη διαλύοντας 4-0 τον Αστέρα και έφτασαν τις 12 νίκες σε 14 παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα.

Στο πρώτο 30λεπτο το ματς δεν είχε ρυθμό και δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ από στημένες φάσεις. Στο 35’ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ, ο Σεμέδο νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 40’ ο Γάλλος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε νέο κόρνερ και ο Καμαρά με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2. Ηταν ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός στη τρέχουσα σεζόν είναι άλλη… κλάση. Οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς φρέσκαραν την ενδεκάδα της ομάδας του και στο 81’ ο Φορτούνης σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86’. Ο Καμαρά πέρασε κάθετη πάσα στον Μπρούμα κι αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 0-4.

O Γκορτσίλας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βαλιέντε, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (28’ Tσιφτσής), Τασουλής, Καστάνο, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε (70’ Kαπίγια), Μπελόκ, Σίτο (46’ Αλί Μπαμπά), Τιλίκα, Κρέσπι (46’ Ριέρα), Λούις Φερνάντεθ (77’ Τζίμας).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο (59’ Σισέ), Μπα, Χολέμπας (86’ Ρεαμπτσιούκ), Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Βαλμπουενά (59’ Φορτούνης), Μασούρας (76’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (85’ Σουντανί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter