Ολυμπιακός: Εύκολα 3-0 τη Λαμία, αλλά ανησυχεί τώρα για τον Μπα

Ολυμπιακός: Εύκολα 3-0 τη Λαμία, αλλά ανησυχεί τώρα για τον Μπα

Με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός νίκησε σήμερα (7/3) τη Λαμία 3-0 για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως σε ένα ακόμη ματς έχασαν με τραυματισμό (στη μέση) ένα ακόμη ποδοσφαιριστή τον Μπα (έγινε αλλαγή στο 18’) και ενόψει του αγώνα με την Αρσεναλ έχουν νοκ άουτ τους Σεμέδο και Παπαδόπουλο και αν δεν αγωνιστεί ο Μπα, τότε μένουν μόνο με τον Παπασταθόπουλο, οπότε αναγκαστικά θα γίνει στόπερ ο Εμβιλά, όπως έγινε και σήμερα!

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς με στόχο να το «καθαρίσει» γρήγορα για να κάνει συντήρηση δυνάμεων, αφού ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη το πρώτο ματς την Αρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» για την φάση των «16» του Europa League. Και αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 8’ άνοιξε το σκορ. Ο Μπουχαλάκης έκλεψε τη μπάλα και ο Φορτούνης έδωσε στον Μπρούμα που με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Δύο λεπτά μετά από λάθος γύρισμα του Βύντρα, η μπάλα έφθασε στον Φορτούνη που έκανε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε από νωρίς το ματς…

Κάτι το 2-0, κάτι ο τραυματισμός του Μπα, φρέναραν τους γηπεδούχους που έριξαν τον ρυθμό έχοντας κατά νου το ματς με την Αρσεναλ. Παρ’ όλα αυτά είχαν φάσεις και για τρίτο γκολ το οποίο σημείωσαν τελικά στο 33’, όταν από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ ο Ελ Αραμπί με δυνατή κεφαλιά έκανε το 3-0 (ο Μαροκινός έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα). Ενώ στη λήξη του ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» λαχτάρησαν από έναν τραυματισμό του Παπασταθόπουλου στον ώμο, καθώς είναι ο μόνος που έχει απομείνει στη δράση…

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς έβγαλε βασικούς παίκτες του για να τους ξεκουράσει αλλά και για να μη ρισκάρει κάποιον νέο τραυματισμό και ο Ολυμπιακός έκανε απλώς διαχείριση του αγώνα παίζοντας με το χρονόμετρο. Ελάχιστες οι καλές φάσεις στο διάστημα αυτό (χαμένη ευκαιρία Ραντζέλοβιτς στο 76’) και το 3-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπρούμα, Βασιλακάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Λαλά, Μπα (18’ Σίλβα), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (56’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (46’ Χασάν), Βαλμπουενά (56’ Μασούρας), Μπρούμα, Ελ Αραμπί (63’ Ραντζέλοβιτς)

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης (56’ Κωστίκας), Σαραμαντάς, Γκούγκα, Πίτι (63’ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (46’ Χατζηστραβός), Βύντρα, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον (74’ Σταμούλης), Τζέιμς, Ασίγκμπα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter