Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 1-0: Ερυθρόλευκη νίκη με Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 1-0: Ερυθρόλευκη νίκη με Ελ Κααμπί
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Προβάδισμα πρόκρισης, έστω και ισχνό, πήρε ο Ολυμπιακός μετά από τη νίκη του 1-0 στα πλέι οφς του Κόνφερενς Λιγκ επί της Φερεντσβάρος. Στο ντεμπούτο του Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους και παρά τις αιφνιδιαστικές εμπνεύσεις του Βάσκου τεχνικού, οι «ερυθρόλευκοι» απορρόφησαν την πίεση της ουγγρικής ομάδας και πάνε στη ρεβάνς με ένα σκορ που δεν το λες και ασφαλείας, αλλά δεν παύει να δίνει προβάδισμα στους Πειραιώτες.

Το γκολ του Βάργκα στο 2’ ακυρώθηκε μέσω VAR μιας και ο πρώτος σκόρερ της Φερεντσβάρος ήταν εκτεθειμένος. Αλλά οι Ούγγροι δεν πτοήθηκαν. Στο 24’ ο Ραμίρεζ υποχρέωσε τον Πασχαλάκη σε μία εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 29’ ο Βάργκα σούταρε άουτ.

Από το ημίωρο και έπειτα, με τη βοήθεια και των οπαδών του, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και χρειάστηκαν δύο επεμβάσεις του Ντιμπούζ για να κρατήσει η ουγγρική ομάδα το μηδέν. Στο 32’ σε κεφαλιά του Κάρμο, στο 34’ σε σουτ του Έσε.

Η Φερεντσβάρος μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να πιέσει. Αλλά οι αλλαγές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βοήθησαν τον Ολυμπιακό. Ειδικά η είσοδος του Γιόβετιτς απελευθέρωσε τον Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός προειδοποίησε στο 80’ όταν απέκρουσε ο Ντιμπούζ, αλλά στο 83΄ σκόραρε το γκολ καθώς ξεμαρκαρίστηκε στην πλάτη των αντιπάλων του.

Κίτρινες είδαν οι Αλεξανδρόπουλος, Μακρέσκις, Κάρμο, Βίνγκο, Μπεν Ραμντάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Καρβάλιο (78’ Γιόβετιτς), Αλεξανδρόπουλος (62’ Όρτα), Έσε, Φορτούνης(92’ Ιμπόρα), Μασούρας (62’ Ποντένσε), Ελ Κααμπί (92’ Ελ Αραμπί)

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ντιμπούζ, Βίνγκο, Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Μακρέκις, Μάιγκα, Ζακάρλασεν, Φάνι (81’ Μπέσιτς), Μαρκίνιος (75’ Μπεν Ρομντάνε), Βάργκα (75’ Πέσιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter