Ολυμπιακός: Φτάνει σήμερα και υπογράφει ο Κένι Λαλά

Ολυμπιακός: Φτάνει σήμερα και υπογράφει ο Κένι Λαλά
Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό αφορά συμβόλαιο 3,5 ετών.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ της Στρασμπουρ, Κένι Λαλά, φτάνει σήμερα (30/1) το μεσημέρι στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών στον Ολυμπιακό.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Αθλητικός διευθυντής της γαλλικής Στρασμπούρ Κάντερ Μανγκάν, λέγοντας πως «οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ο Κένι βρίσκεται στο δρόμο του προς την Ελλάδα όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις».

Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό αφορά συμβόλαιο 3,5 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετησίως θα παίρνει λίγο πάνω από 600 χιλιάρικα. Ο 29χρονος Λαλά έχει φέτος 23 συμμετοχές με τη φανέλα της Στρασμπούρ, με 3 γκολ και 2 ασίστ. Στη γαλλική ομάδα αγωνίζεται από το 2017 και έχει μετρήσει συνολικά 131 συμμετοχές, 13 γκολ και 19 ασίστ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη σεζόν 2018-19 αναδείχθηκε κορυφαίος δεξιός μπακ του γαλλικού πρωταθλήματος.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Βαλενσιέν, με τη φανέλα της οποίας είχε ένα γκολ και δύο ασίστ σε 64 αγώνες. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Λανς μετρώντας 74 παιχνίδια, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Η απόκτηση του Λαλά σημαίνει πως σήμερα ή αύριο θα λυθεί το συμβόλαιο ενός εκ των Ραφίνια και Ντρέγκερ που δεν έχουν αποδώσει έως τώρα τα αναμενόμενα. Πιθανότατα εκείνος που θα αποχωρήσει θα είναι ο Ραφίνια και για γιατί έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο αλλά και γιατί δεν μπορεί να μείνει στον πάγκο τη στιγμή που ο Λαλά έρχεται για τη θέση του βασικού…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter