Ολυμπιακός: Γκολ, ρούβλια και πανό κατά του Πλατανιά

Ολυμπιακός: Γκολ, ρούβλια και πανό κατά του Πλατανιά

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος σε ένα παιχνίδι και φρόντισε να το «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι ξέσπασαν στον Πλατανιά τον οποίο συνέτριψαν με 5-1, αφού προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 3-0…

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε μεγάλη ένταση καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είχαν ξεχάσει τις περσινές καταγγελίες των ανθρώπων του Πλατανιά, μεταξύ των οποίων και δέκα παικτών του, ότι δέχθηκαν επίθεση με ξυλοδαρμούς στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο του περσινού αγώνα των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Τότε οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί αρχικά αλλά η ποινή έπεσε την έφεση. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ είχε κυνηγήσει την υπόθεση καθώς αν αφαιρούνταν βαθμοί από τον Ολυμπιακό, τότε ο «δικέφαλος» θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είχε βάλει επίτηδες την ομάδα των Χανίων να κάνει την καταγγελία και αυτό… πλήρωσε χθες ο Πλατανιάς.

Μάλιστα κατά την είσοδο των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο, από το ζέσταμα μέχρι το τέλος του ματς οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμαζαν έντονα την αποστολή του Πλατανιά, στην οποία πέταξαν… ρούβλια (λόγω Σαββίδη στον ΠΑΟΚ), ανέβασαν και τρία πανό, τα οποία απαίτησε ο διαιτητής Σκουλάς να κατεβούν για να αρχίσει το ματς. Στο ένα έγραφε «Πληρωμένοι ψευδομάρτυρες», στο δεύτερο «Ξεφτιλίσατε την Κρήτη», ενώ σε ένα τρίτο ήταν γραμμένα τα ονόματα όσων είχαν καταθέσει ότι δέχθηκαν επίθεση….

Μέσα σε αυτό κλίμα, ο Ολυμπιακός μπήκε πορωμένος στο ματς με στόχο να «πνίξει» τον αντίπαλο του. Και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. 1-0 μόλις στο 2’ με τον Πάρντο, 2-0 με κεφαλιά του Μποτία στο 19’, 3-0 με κεφαλιά του Σισέ στο 32’!

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε και λογικό ήταν, αφού ο Ολυμπιακός στην πρώτη μισή ώρα του ματς είχε ξέφρενο ρυθμό όπου πέρα από τα τρία γκολ έχασε κι άλλες ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και κατάφεραν στο 68 να πετύχουν με πέναλτι του Ανσαριφάρντ το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1 στο 88’ με τον Παπανικολάου, αλλά στο 90’ ο Πάρντο με το δεύτερο δικό του γκολ έγραψε το τελικό 5-1, που ήταν η πιο ευρεία –μέχρι στιγμής- φετινή νίκη Ολυμπιακού, καθώς είχε νικήσει με 4-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Λάρισα.

Ο διαιτητής Σκουλάς κιτρίνισε τους Σισέ, Στάμου, Ρομαό, Κρος, Ενσικούλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Κούτρης, Φιγκέιρας, Σισέ, Μποτία (46’ Νικολάου), Ταχτσίδης, Ρομαό (66’ Μαρτίνς), Οφόε (72’ Φορτούνης), Μάριν, Πάρντο, Ανσαριφάρντ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Στάθης, Πατράλης, Στάμου, Βάντερσον (70’ Βάντερσον), Κρος, Πλιάτσικας (24’ λ. τρ. Ντικαμονά, 76’ λ. τρ. Πριντέτο), Ενσικουλού, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Μπούτνικ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter