Ολυμπιακός: H Φράιμπουργκ τον πλήγωσε ξανά όπως και πέρσι (2-3)

Ολυμπιακός: H Φράιμπουργκ τον πλήγωσε ξανά όπως και πέρσι (2-3)
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Δήμιος του Ολυμπιακού αποδεικνύεται η γερμανική Φράιμπουργκ που νίκησε και φέτος (όπως και πέρσι) στο «Καραϊσκάκη», αυτή τη φορά με 3-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό. Από πρέσινγκ των «ερυθρολεύκων» ο Λίνχαρτ έκανε το λάθος, ο Φορτούνης έκλεψε έδωσε στον ξεμαρκάριστο Ελ Καμπί που σούταρε αμέσως από το σημείο του πέναλτι αλλά ο Γκίντερ πάνω στη γραμμή έσωσε το 1-0 και στη συνέχεια της φάσης οι αμυντικοί έσωσαν προ του Μασούρα και του Μπιελ. Κι ότι δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός το κατάφερε η Φράιμπουργκ σε λάθος των Πειραιωτών. Από λάθος γύρισμα του Φρέιρε στον Πασχαλάκη, ο Σάλαι πρόλαβε και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1…

Στο 18’ ο Σάλαι χτύπησε με τον αγκώνα τον Εσε σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο ρέφερι δεν έδωσε τίποτα αλλά το ματς διακόπηκε για τρία λεπτά καθώς ο Εσε πρήστηκε το πρόσωπο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στο 25’ από κόρνερ του Φορτούνη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Με την πάροδο του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι»» ανέβηκαν στο γήπεδο και με τους Ροντινέι και Φορτούνη δημιουργούσαν ρήγματα στη γερμανική περιοχή. Τελικά στο 40’ από σέντρα του Ροντινέι ο Ελ Κααμπί με προβολή ισοφάρισε το σκορ (1-1). Στο 44’ ο Μασούρας επωφελήθηκε από λάθος γύρισμα του Σμιντ μπήκε στη περιοχή αλλά έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία με αδύναμο πλασέ που έδιωξε ο Ατουμπολού, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ελ Κααμπί σούταρε υπό πίεση άουτ. Και όπως συνέβη και στο ξεκίνημα έτσι συνέβη και στο φινάλε του ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός έχασε μοναδική ευκαιρία και λίγο μετά η Φράιμπουργκ πέτυχε γκολ. Στο φινάλε των πεντάλεπτων καθυστερήσεων λοιπόν, ο Ρέτσος ανέτρεψε τον Ντόαν και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκρίφο για το 1-2.

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνεθ έριξε στο παιχνίδι τον Ποντένσε για να ανακατέψει την αδύναμη γερμανική άμυνα. Με το ξεκίνημα χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία με τον Ιμπόρα. Το ματς παίχτηκε στη συνέχεια στη μεσαία γραμμή και φθάσαμε στο 75’ όταν από μαγική ασίστ του Φορτούνη πετάχτηκε στη μπάλα ο Ελ Κααμπί και ισοφάρισε εκ νέου (2-2). Όμως τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολλά και η πολύ επικίνδυνη επιθετικά Φράιμπουργκ κατάφερε στο 85’ να πάρει για 3η φορά το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Φίλιπ (2-3) και που της ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο…

Ο Ολλανδός διαιτητής Αλαρντ Λίνταουτ «κιτρίνισε» τους Ελ Κααμπί, Σμιντ, Σάλαϊ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα (77’ Κίνι), Ρέτσος, Φρέιρε, Καμαρά, Έσε (25’ Ιμπόρα), Μπιελ (46’ Ποντένσε), Φορτούνης (77’ Σολμπάκεν), Μασούρας (61’ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπολού, Κίμπλερ, Γκίντερ, Λίενχαρτ, Σμιντ (55’ Σιλντίγια), Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Ντοάν (91’ Καιτέλ), Γκρίφο (76’ Φίλιπ), Σαλάι (76’ Βάινχουτ), Χέλερ (91’ Αντάμου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter