Ολυμπιακός: Η φυγή Γκος φέρνει πρωτοκλασάτο γκαρντ!

Ολυμπιακός: Η φυγή Γκος φέρνει πρωτοκλασάτο γκαρντ!

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για να γίνει παίκτης των Γιούτα Τζαζ και οι Πειραιώτες πλέον πρέπει να πάρουν παίκτη-ηγέτη στην περιφέρεια, έχοντας ωστόσο την οικονομική δυνατότητα να το υλοποιήσουν!

Του Νίκου Βαρλά/ info@eurohoops.net

Η εξέλιξη με το ζήτημα του Ουίλιαμς-Γκος αλλάζει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό! Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ έπειτα από μια σεζόν στα “ερυθρόλευκα”, με 9,2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ στην Ευρωλίγκα, πλέον σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurohoops θα συνεχίσει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ, με τον Ολυμπιακό να καλείται να καλύψει το κενό του, αλλά έχοντας και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Οι Πειραιώτες από την αποχώρηση του Αμερικανού εξοικονομούν 800.000 δολάρια που ήταν το ποσό για το συμβόλαιο του παίκτη για τη νέα σεζόν, ενώ το buy-out που θα καταβάλλουν οι Τζαζ είναι κάτι παραπάνω από ένα εκατ. δολάρια, ήτοι σύνολο σχεδόν δύο εκατομμύρια!

Ένα ποσό πολύ σημαντικό, το οποίο πλέον ο Ολυμπιακός έχει στη διάθεσή του για να αποκτήσει πρωτοκλασάτο γκαρντ και αναμένεται το δυναμικό… μπάσιμο των “ερυθρόλευκων” στην αγορά για να πάρουν τον παίκτη-ηγέτη της ομάδας στην περιφέρεια!

Εξάλλου, ήδη πριν από αυτή την εξέλιξη υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και σημαντικές προτάσεις σε Κώστα Σλούκα και Μίλος Τεόντοσιτς και πλέον με τα χρήματα που είναι διαθέσιμα, ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέσει και πάνω από δύο εκατ. δολάρια και να φτάσει ίσως και στα 2,5 εκατομμύρια!

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η ανάγκη για πρωτοκλασάτο παίκτη-ηγέτη στους γκαρντ είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός καλείται να πραγματοποιήσει την πιο σημαντική μεταγραφική του κίνηση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, ενώ πρέπει να επισημανθεί πως οι προσδοκίες για μια τέτοια κίνηση έχουν αυξηθεί και σε σύγκριση με τη διαφαινόμενη έλευση του Τζίμερ Φριντέτ στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Πηγή eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter