Ολυμπιακός: Ήρθε και ανακοινώνεται η απόκτηση του Σεμέδο

Ολυμπιακός: Ήρθε και ανακοινώνεται η απόκτηση του Σεμέδο

Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει δικό του, τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό της Βιγιαρεάλ, Ρούμπεν Σεμέδο, που έφθασε χθες τα μεσάνυχτα στην Αθήνα.

Η άφιξη του Σεμέδο έβαλε τέλος σε ένα σίριαλ που κράτησε ένα μήνα με σκληρές διαπραγματεύσεις που καρποφόρησαν χθες (25/6) το πρωί κι έτσι το βράδι ο Πορτογάλος στόπερ έφθασε στην χώρα μας. Ο παίκτης (τον οποίο πολύ ο κόουτς των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς) θα περάσει σήμερα το πρωί ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μετά τιις υπογραφές θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του και ο 25χρονος αμυντικός θα αναχωρήσει για την Πολωνία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας και να ξεκινήσει προετοιμασία…

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το συμβόλαιο του θα είναι τετραετές με ετήσιες απολαβές περίπου 1 εκατ. ευρώ μαζί με κάποια μπόνους. Η Βιγιαρεάλ θα πάρει 4,5 εκατ. ευρώ από τα οποία θα δώσει 900.000 στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας που είχε συμφωνήσει για ποσό μεταπώλησης όταν έδωσε τον παίκτη το 2017 στην ισπανική ομάδα αντί 14 εκατ ευρώ! Από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Βιγιαρεάλ, κράτησε ποσοστό μεταπώλησης 25% αλλά ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο…

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Σεμέδο μόλις έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε μια σύντομη δήλωση στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν. Τόνισε ότι είναι «πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα και έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό».

***Οσον αφορά στα φιλικά του Ολυμπιακού σε Πολωνία και Αυστρία έγινε γνωστό ότι και τα επτά αυτά ματς καθώς και τη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στο «Καραϊσκάκη» για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (30 ή 31/7) θα καλύψει τηλεοπτικά η Nova.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter