Ολυμπιακός: Ηττα από την Γουέστ Χαμ (1-0) είχε δοκάρι στο φινάλε

Ολυμπιακός: Ηττα από την Γουέστ Χαμ (1-0) είχε δοκάρι στο φινάλε

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε στο Λονδίνο κόντρα στην κάτοχο του Conference League, Γουέστ Χαμ αλλά ηττήθηκε με 1-0 στην 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Europa League κι έμεινε με την πίκρα ότι στάθηκε άτυχος στο φινάλε του αγώνα καθώς είχε δοκάρι με τον Καμαρά.

Η πρώτη φορά που απείλησαν οι γηπεδούχοι ήταν στο δίλεπτο 12’-13’ αλλά ο Πασχαλάκης με δύο σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ του Μπενράχμα και κεφαλιά του Αγκέρντ κράτησε το μηδέν. Οι «ερυθρόλευκοι» παρ’ όλα αυτά βγήκαν και στην επίθεση, κέρδισαν τρία κόρνερ αλλά δεν έκαναν την μεγάλη ευκαιρία.

Η Γουέστ Χαμ απείλησε ξανά στο 32’ με κεφαλιά του Αγκερντ τον οποίο σημάδευαν σε όλα τα στημένα οι Αγγλοι και στο 32’ σουτ του Μπενράχμα έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. Ο Ολυμπιακός είχε την καλή στιγμή του στο 35’ από σέντρα του Ορτέγκα και σουτ στη κίνηση του αμαρκάριστου στην περιοχή Ποντένσε, άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πιο πιεστικός στο ξεκίνημα και δεν άφησε στους γηπεδούχους να πλησιάσουν την περιοχή του Πασχαλάκη, όμως ήταν αδύναμος δημιουργικά και δεν μπορούσε να απειλήσει τον Φαμπιάνσκι. Στο 62’ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε σουτ του Γουόρντ Πράους, όμως στο 73’ από μπαλιά του Γουόρντ Πράους στην πλάτη της «ερυθρόλευκης» άμυνας, ο Πακετά στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός βγήκε πιο μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση και στο 86’ είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν από κόρνερ του Φορτούνη, ο Πορόζο πήρε την πρώτη κεφαλιά, πετάχτηκε στο 2ο δοκάρι ο Καμαρά και με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Και στο 88’ νέα ευκαιρία όταν ο Ροντινέι ελίχθηκε στην περιοχή και πλάσαρε στο απέναντι «Γ» αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ….

Ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ «κιτρίνισε» τους Αλβαρες, Κουντούς, Ποντένσε, Πορόζο, Μπόουεν, Φορτούνη, Καμάρα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Μαυροπάνος, Αγκέρντ, Έμερσον, Μπενράχμα (84’ Κορνέτ), Γουόρντ Πράους, Αλβάρες (80’ Σούτσεκ), Πακετά, Κουντούς (89’ Μουμπάμα), Μπόουεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Πορόζο, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος (76’ Σκάρπα), Καμαρά, Έσε (89’ Μπιελ), Φορτούνης, Ποντένσε (76’ Μασούρας), Γιόβετιτς (55’ Ελ Κααμπί).

*Στο άλλο ματς του ομίλου, η Φράιμπουργκ συνέτριψε στη Γερμανία την Μπάτσκα Τόπολα με 5-0 (24’ Ρουλ, 56’ Εγκεστάιν, 69’ Βάισχαουπτ, 80’ Αμάντου, 90’+2’ Ντόαν).

*Η βαθμολογία (4 αγώνες)

1.Γουέστ Χαμ…………… 7-4…..9

2. Φράιμπουργκ………. 12-5…9

3.Ολυμπιακός…………. 6-7…..4

4.Μπάτσκα Τόπολα…. 4-13…1

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter