Ολυμπιακός: Και φιλικό 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου και μεταγραφή!

Ολυμπιακός: Και φιλικό 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου και μεταγραφή!

Tην 4η ισοπαλία του σε έξι φιλικά παιχνίδια στο εξωτερικό (έχει και δύο νίκες) συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός με το σημερινό (8/7) 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου στο πιο δυνατό μέχρι στιγμής παιχνίδι του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή και δυσκόλεψε σε αρκετές περιπτώσεις τις κινήσεις των παικτών. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλά στοιχεία δημιουργικό κομμάτι και στην επίθεση, όμως είχε αρκετά κενά αμυντικά, όπου η Ντιναμό δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην εστία του Σα.

Μέσα σε καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε το φιλικό και μόλις στο 5′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Σέντρα του Μασούρα από τα δεξιά, γύρισμα αμέσως του Γκερέρο και σουτ από τον Μπουχαλάκη από το ύψος του πέναλτι για το 1-0.

Στο 45’ ακριβώς με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Χαρμάζ κέρδισε πέναλτι από τον Μπα και o Σολ που το εκτέλεσε, ευστόχησε για το 1-1…

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πολύ καλύτερος από το πρώτο. Εκλεισε τους διαδρόμους στους Ουκρανούς, βελτιώνοντας κατά πολύ την ανασταλτική λειτουργία του και παράλληλα στην επίθεση έφτιαξε κι έχασε ευκαιρίες με τους Μπρούνο, Γκιγιέρμε, Φορτούνη και Γκερέρο…

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τους Σα, Τοροσίδη, Σεμέδο (46’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρη (83’ Τσιμίκας), Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Μπρούνο, Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Μασούρα (65’ Ρατζελοβιτς), Γκερέρο.

Η Ντιναμό Κιέβου ξεκίνησε με τους Μπόικο, Μικολένκο, Καντάρ, Μπούρντα, Κετζιόρα, Καντίρι, Σεπέλιεφ, Γκαρμάς, Βέρμπιτς, Καραβάιεφ, Σολ.

Aπέκτησε τον Μάρκοβιτς

Από το μεσημέρι σήμερα (8/7) ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» αλλά αυτή που ανακοίνωσε πρώτη τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες ήταν η πρώην πλέον ομάδα του η Παρτιζάν Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρει η Παρτιζάν, η μεταγραφή του 19χρονου Σέρβου στόπερ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και τυπικά. Και επισημαίνει ότι η ομάδα του Βελιγραδίου θα εισπράξει από τον Ολυμπιακό 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ διατήρησε και 10% ποσοστό μεταπώλησης. Στην ανακοίνωση της η Παρτιζάν εύχεται στον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

*Η αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση λόγω της καθυστερημένης άφιξης της αποστολής της Ντιναμό Κιέβου από το Ζέεφελντ όπου προετοιμάζονται. Εκεί που μέχρι και πέρσι προετοιμαζόταν επί χρόνια ο Ολυμπιακός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter