Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί έως το 2022

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί έως το 2022

Επεσαν πριν λίγη ώρα οι υπογραφές ανάμεσα στον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό κι έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και φυσικά με αύξηση των αποδοχών του…

Ετσι η συμφωνία κυρίων που είχε γίνει από μέρες ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο Β. Μαρινάκη και τον Π. Μαρτίνς επικυρώθηκε σήμερα (7/5) με τις υπογραφές του νέου διετούς συμβολαίου και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο 49χρονος Πορτογάλος τεχνικός είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 και στα δύο χρόνια παρουσίας του, οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του αφού η ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών…

Μαρτίνς: «Δεν χρειάστηκαν πάνω από 10 λεπτά για να υπογράψω»

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ανανεώσω από τις συζητήσεις που έκανα με τον κ. Μαρινάκη. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι είμαι ένα κομμάτι και ήθελα να συνεχίσω το έργο που είχαμε ξεκινήσει».

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στο Mega λίγο μετά την υπογραφή του νέου διετούς συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, κάτι που ανακοίμωσε επίσημα και η ΠΑΕ. Ο Μαρτίνς τόνισε ακόμα ότι «δεν χρειάστηκε πάνω από 5-10 λεπτά. Συμφωνήσαμε τα πάντα, συμφωνήσαμε τα βασικά. Οπότε ήταν εύκολο για εμένα». Και πρόσθεσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να τελειώσουμε τη χρονιά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους μας. Να τελειώσουμε τη χρονιά και να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και θέλει να κατακτά τίτλους. Και φυσικά ο Ολυμπιακός έχει κάνει θαυμάσια πορεία φέτος στην Ευρώπη. Το όραμά μου για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών, γιατί είμαστε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία».

Τέλος ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε: «Εύχομαι να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό σε γεμάτο Καραϊσκάκη και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές με τον κόσμο μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter