Ολυμπιακός – Καρίμ: Ευχαριστώ τον Μπέντο

Ολυμπιακός – Καρίμ: Ευχαριστώ τον Μπέντο

Πρόσωπο του αγώνα στη νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού σε βάρος της Οσμανλισπορ ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που σκόραρε δύο φορές.

«Είναι μία μεγάλη βραδιά για μας. Είναι ένα μεγάλο βράδυ αλλά έχουμε και συνέχεια», δήλωσε ο Ιρανός φορ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν έτοιμος για το παιχνίδι και οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν μία μεγάλη νύχτα. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να προχωρήσουμε. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για την ευκαιρία. Είμαι ευτυχισμένος διότι ήμουν έτοιμος και περίμενα την ευκαιρία».

O αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του αποθέωσε τον Ανσαριφάρντ για την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του. «Είναι μέρα γιορτής για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτή τη νίκη την κάνουμε δώρο σε όλους τους Έλληνες. Την αφιερώνω και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος για τον Καρίμ. Είχα κάνει δηλώσεις παλιότερα και είχα πει ότι με 11 Μιλιβόγεβιτς θα κερδίζουμε όλα τα ματς. Σας δηλώνω τώρα ότι με τον Καρίμ θα δείτε που θα φτάσουμε στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Την ήξερα την αξία του και γι’ αυτό είχαμε τους θερμούς εναγκαλισμούς. Ας έφυγε ο Ιντέγε, το παιδί ήθελε να φύγει από μόνο του», είπε ο Θεοδωρίσης, ο οποίος πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός μπήκε στους «16» του Europa αποκλείοντας μια δύσκολη ομάδα. Προσωπικά δεν με απασχολεί ποιον θα αντιμετωπίσουμε – με όλες τις ομάδες έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Υπάρχουν μεγαθήρια, αλλά έχουμε αποδείξει κόντρα και στην Άρσεναλ και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα στο γήπεδό τους ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά…». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter