Ολυμπιακός κατά Μπαλτάκου: «Φασιστικό σκουπίδι, σκύβει με δουλοπρέπεια»

Ολυμπιακός κατά Μπαλτάκου: «Φασιστικό σκουπίδι, σκύβει με δουλοπρέπεια»

Συνεχίζεται και σκληραίνει η αντιπαράθεση Μαρινάκη – Μπαλτάκου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωση της αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ φασίστα και δουλοπρεπή αφήνοντας αιχμές για τη σχέση του με άλλους παράγοντες.

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού: «Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του. Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον Ολυμπιακό. Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δύο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι. Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό, Μπαλτάκο Φασίστα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter