Ολυμπιακός: «Καθάρισαν» οι Φορτούνης και Μασούρας, 3-0 τον Αστέρα

Ολυμπιακός: «Καθάρισαν» οι Φορτούνης και Μασούρας, 3-0 τον Αστέρα

O Αστέρας Τρίπολης μπλόκαρε για ένα ημίχρονο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς, ο Κώστας Φορτούνης και ο Γιώργος Μασούρας, τον πήραν στις πλάτες του και τον οδήγησαν στην πρώτη του (και εύκολη) νίκη στην Σούπερ Λίγκα (3-0).

Για τους Πειραιώτες έκαναν ντεμπούτο οι Ραφίνια, Χολέμπας και Εμβιλά και στο πρώτο 45λεπτο είχαν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Εχασαν ουσιαστικά μόλις μία κλασική ευκαιρία Στο 22’ ο Ελ Αραμπί άνοιξε την μπάλα στον Ρατζέλοβιτς που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο. Στο 36’ οι Αρκάδες απείλησαν, αλλά ο Τζολάκης απέκρουσε την μπάλα μετά την κεφαλιά του Αλί Μπαμπά.

Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έριξε στο ματς τους Φορτούνη, Μασούρα, οι οποίοι οργίασαν και ξεκλείδωσαν την αντίπαλη άμυνα. Στο 59’ ο Καμαρά πέρασε κάθετα για τον Φορτούνη, ο Ελληνας διεθνής άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και έφτασε στον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος τροφοδότησε τον Φορτούνη, αυτός έκανε κοντρόλ, εκτέλεσε με το αριστερό και σκόραρε (1-0).

Στο 64΄ «χτύπησε» ο Μασούρας. Ο Καμαρά κέρδισε τις κόντρες, η μπάλα έφτασε στον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος με φοβερό πλασέ έκανε το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και ο αντίπαλος τους κυκλοφορούσε με μεγαλύτερη άνεση την μπάλα. Στο 76’ ο Κρέσπι βρέθηκε… φάτσα με τον Τζολάκη, χωρίς να μπορέσει να τον νικήσει.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πει όμως την τελευταία του λέξη. Στο 88’ οι Φορτούνης – Χασάν συνδυάστηκαν, η μπάλα κατέληξε στον Μασούρα, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία (3-0).

Στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέβας, Μπα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά (46’ Φορτούνης), Μπουχαλάκης (86΄Καφού), Βαλμπουενά (72’ Μπρούνο), Ραντζέλοβιτς (46΄Μασούρας), Ελ Αραμπί

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (46’ Πέπε), Πασαλίδης, Μουνάφο (83’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα (68’ Μπόρχα), Τιλίκα (68’ Κρέσπι), Αλί Μπαμπά, Μπαράλες.

*** Στο πάγκο του Ολυμπιακού κάθισε και ο Βασίλης Τοροσίδης με το νέο του ρόλο, αυτό του τεχνικού διευθυντή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter