Ολυμπιακός: Καθάρισε από το ημίχρονο τον Παναιτωλικό (3-0) και σκέφτεται τον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Καθάρισε από το ημίχρονο τον Παναιτωλικό (3-0) και σκέφτεται τον Ερυθρό Αστέρα

Με δυο γκολ του Ελ Αραμπί κι ένα του Ποντένσε από το πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός καθάρισε εύκολα 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και μπορεί απερίσπαστος να σκεφτεί τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη εβδομάδα στο «Καραϊσκάκη» στο φινάλε των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 6’ ε πολύ γρήγορο συνδυασμό των Μασούρα, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί, ο Ποντένσε πλάσαρε τον Κνετ για το 0-1.

Στη συνέχεια οι Αγρινιώτες με τον Αριγίμπι προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Σα με τον Ολυμπιακό να χαλαρώνει και να επαναπαύεται στο υπέρ του σκορ. Αυτό έδωσε στους γηπεδούχους να απειλήσουν με ισοφάριση αλλά η βολίδα του Αριγίμπι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σα (33’). Η φάση αυτή αφύπνισε τους Πειραιώτες που μετέτρεψαν το ματς σε περίπατο. Αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 36’ σε τετ-α-τετ του Σουντανί που έσωσε ο Κνετ, στο 41’ ήρθε η γλυκιά σέντρα του Μασούρα στον Ελ Αραμπί που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ολυμπιακός πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με 0-3, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μετά από γύρισμα του Τσιμίκα, ο Ελ Αραμπί με κίνηση… πίβοτ στη γραμμή της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα για 3η φορά στα δίχτυα του παναιτωλικού (0-3)

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του 3-0 και κράτησαν δυνάμεις για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα εκεί που θα κριθεί η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο διαιτητής Καραντώνης κιτρίνισε τους Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Σουντανί.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας (69’ Καββαδίας), Γιοβάνοβιτς, Τσιγγάρας (54’ Σιέστεντ), Ταχάρ, Ντίας, Σανιά, Λουσέρο, Μπαϊροβιτς (63’ Ντάλσιο), Αριγίμπι, Μαρσιάλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά (71’ Μπρούνο), Μασούρας, Ποντένσε (56’ Ραντζέλοβιτς), Σουντανί, Ελ Αραμπί (64’ Μπουχαλάκης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter