Ολυμπιακός: Καθησυχαστικός ο Χουάνγκ για τον τραυματισμό του

Ολυμπιακός: Καθησυχαστικός ο Χουάνγκ για τον τραυματισμό του

Καθησυχαστικός σε ο,τι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του, εμφανίστηκε ο Νοτιοκορεάτης Χουάνγκ μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σκοράρω. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Ανυπομονούσα για το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στους καταπλητικούς φιλάθλους μας. Πρέπει όμως, να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονώ μπροστά στον κόσμο μας που θα είναι πολύ περισσότερος».

Για την προσαρμογή του: «Δεν νιώθω 100% έτοιμος και ούτε έχω προσαρμοστεί. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην τακτική του προπονητή. Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Όπως είχα πει στην πρώτη μου συνέντευξη όσο περισσότερα παιχνίδια θα παίζω θα γίνομαι καλύτερος. Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα μου και να κάνω τον κόσμο ευτυχισμένο».

Για τον τραυματισμό του: «Όχι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ένιωσα ένα σφίξιμο, ένιωσα κούραση. Θα μπορούσα να συνεχίσω. Σκέφτηκα ότι επειδή δεν είμαι στο 100% ήταν προτιμότερο να μπει κάποιος άλλος. Βγήκα γιατί δεν μπορούσα να προσφέρω το 100%».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter