Ολυμπιακός: Κέρδισε δόξα, γόητρο και μόλις 1,37 εκατομμύρια ευρώ!

Ολυμπιακός: Κέρδισε δόξα, γόητρο  και μόλις 1,37 εκατομμύρια ευρώ!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έφθασε στο τελικό της Ευρωλίγκας, όμως τα κέρδη του πέρα από τον δόξα και το γόητρο, δεν μεταφράζονται και σε ανάλογα κέρδη, κάτι το οποίο συμβαίνει με την αντίστοιχη διοργάνωση, αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο.

Τα χρήματα για τις ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι ελάχιστα μπροστά στα συμβόλαια που δαπανούν για να φτιάξουν ανταγωνιστικές ομάδες και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Όταν πχ η ΤΣΣΚΑ με μπάτζετ που ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια κερδίζει περίπου 2 εκατ από τα μπόνους της διοργάνωσης, καταλαβαίνετε γιατί διαφορές μιλάμε…

Ο Ολυμπιακός με 19 νίκες στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας (κάθε νίκη πριμοδοτείται με 40.000 ευρώ, βάζει στο ταμείο του 760.000. Για κάθε νίκη στα πλέι οφ (πριμοδοτείται με 70.000 ευρώ) ο Ολυμπιακός παίρνει ακόμα 210.000 ευρώ (έκανε τρεις νίκες). Τέλος θα πάρουν και 400.000 ως φιναλίστ του τελικού (η νικήτρια Φενέρ θα πάρει 1 εκατ. ευρώ).

Συνολικά ο Ολυμπιακός κέρδισε από την φετινή διοργάνωση 1.370.000 ευρώ, ποσό ελάχιστο μπροστά στην ξέφρενη πορεία που έκανε από την αρχή της σεζόν μέχρι τον τελικό. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter