Πρόεδρος ο δήμαρχος Πειραιά

Ολυμπιακός: Κι επίσημα πρόεδρος ο Γιάννης Μώραλης

Κι επίσημα πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος δεν αποχωρίζεται το αξίωμα του δημάρχου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ανασυγκρότηση του σε σώμα, με νέα πρόσωπα να παίρνουν μέρος στη νέα σύνθεση.

Νέο όνομα είναι εκείνο του Βαγγέλη Μπαταγιάννη. Πρόκειται για δικηγόρο από τον Πειραιά, ο οποίος μεταξύ άλλων αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της ομάδας στο Δ.Σ. της Super League. Επιπλέον, τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΠΑΕ, θέση που είχε μέχρι τώρα ο Γιάννης Βρέντζος, αναλαμβάνει ο Γιώργος Παύλου.

Όσον αφορά τον Γιάννη Βρέντζο, παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι: Ιωάννης Μώραλης, Πρόεδρος Δ.Σ. Σάββας Θεοδωρίδης, Αντιπρόεδρος Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Αντιπρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης, Αντιπρόεδρος Δημήτριος Αγραφιώτης, Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Μπαταγιάννης, Αντιπρόεδρος Γεώργιος Παύλου, Διευθύνων Σύμβουλος Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Σύμβουλος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σύμβουλος Ιωάννης Βρέντζος, Σύμβουλος Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Σύμβουλος Ανδρέας Νασίκας, Σύμβουλος Αναστάσιος Τσούφης, Σύμβουλος Χρήστος Μηστριώτης, Σύμβουλος»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.