Ολυμπιακός: Κίνδυνος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικών

Ολυμπιακός: Κίνδυνος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικών

Νέος κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τον Ολυμπιακό με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών! Οπαδοί της ερυθρόλευκης ομάδας συνεπλάκησαν με αστυνομικούς πριν από την έναρξη του αγώνα έξω από το φαληρικό στάδιο και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη. Η ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του από δύο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές.

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 991/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 10ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για επεισόδια στο ντέρμπι του με τον ΠΑΟΚ και εξέτισε την ποινή του στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Παναθηναϊκό. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter