Ολυμπιακός: Κλείνει και το ΣΕΦ για πέντε αγωνιστικές!

Ολυμπιακός: Κλείνει και το ΣΕΦ για πέντε αγωνιστικές!

Ασορτί με το ποδόσφαιρο πάει και το μπάσκετ του Ολυμπιακού στις τιμωρίες. Έτσι μετά την ποδοσφαιρική ομάδα των «ερυθρολεύκων» που θα ξεκινήσει τη σεζόν με 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωριών για επεισόδια με ΑΕΚ (μια αγωνιστική) και Πλατανιά (4 αγωνιστικές), ήρθε και η σειρά της ομάδας μπάσκετ να τιμωρηθεί πριν λίγο με 4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο για όλα όσα έγιναν στον 5ο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτές θα πρέπει να προστεθεί και η ποινή της μιας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί για την συμπεριφορά των οπαδών της στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος με τους «πράσινους». Σύνολο πέντε αγωνιστικές! Οι Πειραιώτες ενημερώθηκαν σήμερα από τον αθλητικό δικαστή για τη νέα ποινή:

“Α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€),

β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€

γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα”.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter