Ολυμπιακός: Λύση συνεργασίας με Μανιάτη

Ολυμπιακός: Λύση συνεργασίας με Μανιάτη

«Τίτλους τέλους» έβαλε ο Ολυμπιακός στη συνεργασία του με το Γιάννη Μανιάτη, αφήνοντας το δυναμικό μέσο ελεύθερο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο πρώην πλέον αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Μανιάτης. Ο 30χρονος μέσος, που αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες, τον Ιανουάριο του 2011 και αποτέλεσε ένα πολύτιμο «γρανάζι» της ομάδας τα επόμενα χρόνια, εδώ και πολύ καιρό βρέθηκε ουσιαστικά εκτός ομάδας. Ο διεθνής χαφ δεν υπολογιζόταν ούτε για τη φετινή χρονιά στο Λιμάνι και όπως ακριβώς αναμενόταν αργά ή γρήγορα, την Παρασκευή έλυσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού και η πλευρά του παίκτη βρέθηκε σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες και όπως προκύπτει, η συνεργασία τους λύθηκε κοινή συναινέσει, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, δηλαδή το αν θα λάβει κάποια αποζημίωση πέρα από όσα προβλέπονται από το συμβόλαιό του μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την 1η Ιανουαρίου του 2011, όταν ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από τον Πανιώνιο, ο Γιάννης Μανιάτης μέτρησε 152 συμμετοχές – η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ως βασικός – με 11 γκολ και 20 ασίστ. Στο Λιμάνι φυσικά πανηγύρισε 6 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ σε επίσημη ανακοίνωσή της. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter