Ολυμπιακός: Με 5-1 επί της ΑΕΛ αποχαιρέτησε το 2020

Ολυμπιακός: Με 5-1 επί της ΑΕΛ αποχαιρέτησε το 2020

Με μια πολύ εύκολη νίκη 5-1 επί της ΑΕΛ για την 13η αγωνιστική της Super League και πρωτοπόρος στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε σήμερα το 2020 κι έφυγε για διακοπές ως πρωταθλητής χειμώνα…

Στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δύσκολα μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην ΑΕΛ που είχε κλείσει τους διαδρόμους και κρατούσε μακριά τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι πάντως κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 25’ όταν από σέντρα του Ραφίνια ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά ο Μπάγιτς απέκρουσε και ο επερχόμενος Σουντανί από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0).

Η ΑΕΛ δεν πτοήθηκε και βγήκε μπροστά και αφού στο 32’ ο Σα έκανε την απόκρουση του αγώνα, στο επόμενο λεπτό ο Πινακάς με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ (1-1). Το ματς άνοιξε για τα καλά και στο 40’ από γύρισμα του Φορτούνη ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γιουσέφ Ελ Αραμπί με κοντινό πλασέ πέτυχε το 10ο φετινό του γκολ και παράλληλα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

Στο β’ ημίχρονο το ματς ξεκίνησε με πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και αλλαγών και βρήκε ρυθμό μετά το 60’. Στο 65’ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Φορτούνη και Μπρούμα, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα και ο Μασούρας που είχε μπει νωρίτερα στο ματς έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους. Και στο 78’ από λάθος της άμυνας των Λαρισινών ο Μπρούμα που έφυγε μόνος του από τη σέντρα πλάσαρε εύκολα για το 4-1 στο 79’…

Στο 87’ ο Μασούρας είχε δοκάρι και στο επόμενο λεπτό σέρβιρε στον Ελ Αραμπί που σημείωσε το 11ο δικό του γκολ (δεύτερο στο ματς) και 5ο της ομάδας του (5-1).

Ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στον Πλατέλλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια (57’ Ανδρούτσος), Μπα, Σεμέδο (75’ Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (79’ Κάιπερς), Μπρούμα, Φορτούνης (75’ Σίλβα), Σουντανί (57’ Μασούρας), Ελ Αραμπί.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος (75’ Γρηγορόπουλος), Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός, Πλατέλλας (81’ Κουτσιανούλης), Πινακάς, Γιουνές (66’ Νούνιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter