Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά καθάρισε στην Λάρισα (0-1)

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά καθάρισε στην Λάρισα (0-1)

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γάλλου άσου Ματιέ Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Λάρισα (0-1) και σημείωσε την δεύτερη σερί νίκη του στη Σούπερ Λίγκα με το ίδιο σκορ μάλιστα που είχε νικήσει τον Αστέρα στην πρεμιέρα.

Ηταν ένα ματς σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο και στο οποίο, έπαιξε σημαντικό ρόλο και το VAR, αφού χρειάστηκε δύο φορές. Την πρώτη για να κερδίσει πέναλτι ο Ολυμπιακός και τη δεύτερη για να ακυρωθεί γκολ των «ερυθρολεύκων»…

Mόλις στην πρώτη του επίθεση ο Ολυμπιακός στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μέσω… VAR σε ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Μπέρτο. O Ευαγγέλου αρχικά συνέχισε το ματς όμως τον ενημέρωσαν από το VAR να ξαναδει τη φάση. Πήγε στο μόνιτορ κι έδειξε τελικά πέναλτι. Το εκτέλεσε στο 7’ ο Βαλμπουενά και άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 14’ ο Κρίστινσον έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Ελ Αραμπί κι έσωσε την ΑΕΛ από το 0-2 την ώρα που ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας έβγαζε δήλωση κατά του χειριστή του VAR, διαιτητή Διαμαντόπουλου!

Όμως στο 35’ ο Διαμαντόπουλος μέσω του βίντεο… έσωσε την ΑΕΛ από το 0-2. Φάουλ-σέντρα του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Ελ Αραμπί για το δεύτερο γκολ των «ερυθρολεύκων», όμως ο Ευαγγέλου πήγε ξανά στο βίντεο και ακύρωσε το γκολ, γιατί ο σκόρερ ήταν οριακά οφσάιντ.

H ΑΕΛ που ήταν ακίνδυνη σε όλο το πρώτο μέρος στην επίθεση, έχασε την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ντάουντα να μην μπορεί να εκμεταλλευθεί το λάθος του Μπουχαλάκη και να αστοχεί εξ επαφής με τον Σα εξουδετερωμένο…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βγήκε δυνατά για ένα δεύτερο γκολ που θα καθάριζε ουσιαστικά το ματς. Το πέτυχε στο 54’ με κεφαλιά ο Μεριά μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά όμως ακυρώθηκε (αυτή τη φορά χωρίς τη βοήθεια του VAR) κι αυτό σαν επιθετικό φάουλ του Γκιγιέρμε.

Στο 68’ οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για χέρι-πέναλτι του Ζίβκοβιτς αλλά ο ρέφερι έδειξε «παίζετε».

Στο τελευταίο 20λεπτο η Λάρισα βγήκε περισσότερο μπροστά για την ισοφάριση και ο Ολυμπιακός με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπάθησε για το δεύτερο γκολ χωρίς επιτυχία και το 0-1 ήταν το τελικό σκορ.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε κίτρινες κάρτες στους Φατιόν, Τσιμίκα, Σεσέροβιτς, Γκιγιέρμε

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος (79’ Καρανίκας), Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (64’ Νούνιτς), Μπούστος, Ντάουντα (81’ Φιλίποβιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας (65’ Κούτρης), Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας (61’ Καμαρά), Ποντένσε (83’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.

Attachments area

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter