Ολυμπιακός: Με Φορτούνη και Μάριν πέρασε εύκολα και από την Κέρκυρα (0-2)

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη και Μάριν πέρασε  εύκολα και από την Κέρκυρα (0-2)

Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στην Κέρκυρα (1-18 τα γκολ!) πέτυχε ο Ολυμπιακός με 2-0 και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κορυφαίους τους Κώστα Φορτούνη και Μάρκο Μάριν και καθάρισαν μάλλον εύκολα το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι έχασαν πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που τους είχε πάρει ισοπαλία στο πρώτο γύρο στο «Καραϊσκάκη»…

Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 20′. Κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή, ύστερα από προσπάθεια του Σεμπά, πέρασε και τον Κουτζαβασίλη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οκτώ λεπτά μετά (στο 28′), ο Ιωάννου έδιωξε λανθασμένα την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Φορτούνη, αλλά το σουτ του διεθνή άσου από το ύψος της μικρής περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή κι έχανε ευκαιρίες ενώ η Κέρκυρα έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει. Στο β’ μέρος και όσο παρέμενε το εύθραυστο 0-12 οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβαίνουν αλλά εν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους. Τελικά στο 77′ ο Ανσαριφάρντ με τρομερή κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μάριν, που πλάσαρε ιδανικά τον Κουτζαβασίλη κι έγραψε το 0-2, διώχνοντας τα όποια σύννεφα από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ηταν το 2ο γκολ του Γερμανού άσου σε δύο σερί ματς (είχε σκοράρει και κατά του πλατανιά). Η Κέρκυρα απείλησε στο 80′ αλλά την κοντινή κεφαλιά του Νίκιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ρομαό

“Νομίζω είχαμε αρκετές καθαρές φάσεις για γκολ. Κινδυνέψαμε μόνο σε μία φάση. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαι ικανοποιημένος απ’ την απόδοση των παικτών μου”, δήλωσε μετά τη λήξη ο Τάκης Λεμονής. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε: “Σίγουρα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν σαφώς βελτιωμένοι. Το ζητούμενο είναι να δείξουμε αντίδραση, καθώς μας πλήγωσαν τα δύο προηγούμενα ματς. Αν μας έλεγαν πως εφτά αγωνιστικές πριν το τέλος θα είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή μας, δεν θα το πιστεύαμε. Ο στόχος έχει επιτευχθεί”.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς (85’ Ανδρεόπουλος), Γεωργίου, Κόντος (76’ Επστάιν), Κέβιν Ντιογκό (81’ Γεωργακόπουλος), Τουράμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο (67’ Μάρτινς), Φορτούνης, Μάριν (82’ Ντομίνγκες), Σεμπά, Καρντόσο (67’ Ανσαριφάρντ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter