Ολυμπιακός: Με Χασάν 2-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ

Ολυμπιακός: Με Χασάν 2-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ

Την πρώτη νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός με 2-1 επί της γερμανικής Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους.

Στο πρώτο ημίχρονο, παρά την υπεροχή των “ερυθρολεύκων” που δημιούργησαν ευκαιρίες και πρέσαραν ασφυκτικά τους Γερμανούς, η Φορτούνα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Πέτερσον στο 23′. Ο Ολυμπιακός πάντως ισοφάρισε γρήγορα (28′) με έξοχη προσπάθεια και σουτ του Σισέ.

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς άλλαξε όλη την ενδεκάδα όπως είχε κάνει και στο πρώτο φιλικό με τη Ριντ. Στο 62′ από εκτέλεση φάουλ του Ραντζέλοβιτς ο Χασάν με καρφωτή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους Πειραιώτες (2-1) και στο 69′ η Φορτούνα είχε δοκάρι με τον Γκιόχα. Στο 76′ ο Βατσλίκ απέκρουσε πέναλτι (χέρι ο Χασάν) του Γκίντσεκ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος με τους Κρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρα, Τικίνιο.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Κανέ, Χασάν, Κούτρης, Αγκιμπού  Ραντζέλοβιτς, Μπαγκαλιάνης, Παπαδόπουλος, Φατιγκά, Καρβάλιο, Ανδρούτσος, Κεϊτά.

Η αρχική ενδεκάδα της Φορτούνα: Γκόρκα, Χόφμαν, Κλάρερ, Πέτερσον, Πιοτρόβσκι, Κλάους, Λόμπινγκερ, Άπελκαμπ, Γκαβορί, Μπανκ, Κόρστεν. Επαιξαν και οι Φερνάντες, Μπέτλερ, Βούκαντσιτς, Γκίντσεκ, Οβερντοκ, Κόρπεν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter