Ολυμπιακός: Μετά τον Χασάν θετικός στον κορονοϊό και ο Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Μετά τον Χασάν θετικός στον κορονοϊό και ο Ελ Αραμπί

Το πλήγμα για τον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι αρχικά νόμιζαν οι «ερυθρόλευκοι».

Κι αυτό γιατί όπως έκανε γνωστό η πειραϊκή ΠΑΕ μετά τον Αχμέντ Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι θετικός στον κορονοϊό, παρά τις αρχικές πληροφορίες που μιλούσαν για γαστρεντερίτιδα!

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους δύο βασικούς τους επιθετικούς για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τη Μάντσεστερ Σίτι. Το θέμα είναι ότι οι δύο επιθετικοί δεν μπορούν ούτε στην Ελλάδα να επιστρέψουν.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει σε καραντίνα στο Καμερούν όπου βρίσκεται η εθνική ομάδα του Μαρόκου ενώ ο Αχμέντ Χασάν έχει μπει σε καραντίνα στην Αίγυπτο και επίσης δεν μπορεί να ταξιδέψει για την Ελλάδα. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε τεστ στο τέλος της εβδομάδας και αν βγει αρνητικό θα γυρίσουν στη χώρα μας, διαφορετικά θα συνεχίσουν την καραντίνα τους.

Παράλληλα οι Πειραιώτες ανησυχούν και για την υγεία του Ραντζέλοβιτς ο οποίος βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Σερβίας στην οποία βρέθηκαν ήδη τρία κρούσματα κορονοϊού. Συγκεκριμένα από τον Covdi-19 προβλήθηκαν οι Σεργκέι Μιλίνκοβιτς της Λάτσιο, Ντάρκο Λάζοβιτς της Βερόνα και Τζόρτζε Νίκολιτς της Βασιλείας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Σερβίας μπήκαν άμεσα σε απομόνωση και αποχώρησαν μάλιστα από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Σερβίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter