Ολυμπιακός – Μίλαν: «Ερυθρόλευκο» ραντεβού με την ιστορία – Πού θα δείτε τον μεγάλο τελικό του Youth League

Ολυμπιακός – Μίλαν: «Ερυθρόλευκο» ραντεβού με την ιστορία – Πού θα δείτε τον μεγάλο τελικό του Youth League

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία δίνει ραντεβού με την ιστορία απέναντι στη Μίλαν, στον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έφτασε μέχρι το φινάλε της διαδρομής αποκλείοντας τις Λέτσε, Καμπάλα, Ίντερ, Λανς, Μπάγερν Μονάχου και Λανς και θα δώσουν μεγάλη μάχη απέναντι στη Μίλαν για το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Το να βρισκόμαστε στον τελικό του UEFA Youth League και να διεκδικούμε τον τίτλο είναι μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αξέχαστες στιγμές για όλους εμάς που το ζούμε από μέσα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:00 στη Νιον της Ελβετίας με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 3. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Τανούλης, Χρήστου, Δάμα, Κωστούλας, Πρεκατές, Παναγάκος, Ρολάκης, Αρσενίδης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Λώλης, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Γατόπουλος, Σούφκα και Κουτσίδης.

Διαβάστε επίσης: Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία – Απέκλεισαν τη Ναντ και προκρίθηκαν στον τελικό του Youth League (Video)

Ολυμπιακός: Η πορεία προς τον τελικό του UEFA Youth League

Η πορεία των Νέων του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό ξεκίνησε με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Λέτσε, την οποία νίκησαν με σκορ 3-1 εντός και εκτός έδρας.

Στον δεύτερο γύρο απέκλεισαν επίσης με δύο νίκες (3-0 και 4-0) την πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Καμπάλα και προκρίθηκαν στα playoffs. Επόμενος αντίπαλος ήταν η Ίντερ, την οποία έβγαλαν νοκ άουτ στα πέναλτι (0-0 ο αγώνας) με 6-5.

Στη φάση των «16» απέκλεισαν τη Λανς και πάλι στα πέναλτι (2-2 το ματς) με 4-2.

Στα προημιτελικά οι ερυθρόλευκοι νίκησαν την Μπάγερν στο Μόναχο με 3-1 και στον ημιτελικό του Final Four επικράτησαν στα πέναλτι (0-0 ο αγώνας) με 3-1 της Ναντ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter