Ολυμπιακός – Μπάγερν: Νέα ένταση στο Φάληρο

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Νέα ένταση στο Φάληρο

Mε μικροσυμπλοκές και νέα παρατράγουδα στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Φάληρο συνεχίστηκε η επέλαση της ελληνικής ποδοσφαιρικής αλητείας.

Δείτε επίσης: «Ντου» κουκουλοφόρων και διακοπή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Κ19 Ολυμπιακός – Μπαγερν (Photos – Video)

Περίπου 2 ώρες μετά το «ντου» ροπλαοφόρων και την επίθεση ενάντια σε Γερμανούς θεατές στο γήπεδο του Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Νέων μεταξύ Ολυμπιακού-Μπάγερν, υπήρξε ένταση στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, κατά την άφιξη περίπου 300 Βαυαρών φιλάθλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν απειλητικά ενάντια στους Γερμανούς, πριν προσκρούσουν στην ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο αγώνας για το Champions League έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10μμ.

Ο θλιβερός απολογισμός των εκτρόπων στο Ρέντη είναι τέσσερις τραυματίες, από τους οποίους οι τρεις ήρθαν από τη Γερμανία για να γευθούν με ροπαλιές κατακέφαλα την ελληνική φιλοξενία. Ο τέταρτος τραυματισμένος είναι υπάλληλος ασφαλείας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να καταδικάσει τα επεισόδια του Ρέντη, με μία λακωνική και μάλλον χλιαρή ανακοίνωση, με την οποία αποτάσσεται της ευθύνης και μιλάει για χούλιγκανς «που δεν έχουν σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού».

Το πλήρες κείμενό της: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας».

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας Νέων των «ερυθρολεύκων» ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα της επίθεσης στο όνομα του συλλόγου: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν μας αντιπροσωπεύει. Ζητάμε συγγνώμη. Δεν έχει σημασία το αγωνιστικό κομμάτι. Η συμπεριφορά των παιδιών ήταν άψογη, αυτό που είχαμε να κάνουμε εμείς ήταν να τα προστατεύσουμε. Είναι η χειρότερη στιγμή μου σαν προπονητής», τόνισε ο Πέτρος Μαυρογενίδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter