Ολυμπιακός: Μπαράζ μεταγραφών και αφίξεων

Ολυμπιακός: Μπαράζ μεταγραφών και αφίξεων

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού πήρε φωτιά τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα να ξεκινήσει σήμερα (2/10) ένα τριήμερο αφίξεων των νέων παικτών που ενσωματώνονται στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει την απόκτηση του Ισλανδού τερματοφύλακα Όγκμουντουρ Κρίστινσον που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΛ. Ο Ισλανδός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2023.

Στη συνέχεια είχαμε (πριν λίγες ώρες) την πρώτη άφιξη, αυτή του Τιάγκο Σίλβα που βρίσκεται ήδη στον Πειραιά προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο Σίλβα αγωνίζεται στο “8” και στο “10” και αναμένεται αύριο Σάββατο (3/10) να ανακοινωθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο της απόκτησης του 27χρονου Πορτογάλου μέσου, ο Ολυμπιακός παραχωρεί στη Νότιγχαμ τον Καφού, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Η δεύτερη άφιξη αναμένεται να είναι λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Σαββάτου) του Αρμίντο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο από την Αϊντχόφεν. Ο Μπρούμα που αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, θα περάσει αύριο (3/10) από ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Αρμίντο Μπρούμα κατάγεται από το Μπισάου της Γουινέας, αλλά έχει πορτογαλική υπηκοότητα. Μάλιστα, μετρά 9 συμμετοχές κι ένα γκολ με την εθνική Πορτογαλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ακολούθως αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι, τη Γκαζιαντέπ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το 2017 μετακόμισε στη Λειψία, με την οποία εντυπωσίασε, καθώς σε δύο χρόνια κατέγραψε 67 συμμετοχές και 10 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπρούμα κόστισε 12 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν, αλλά στην Ολλανδία δεν έφτασε τα ίδια στάνταρ απόδοσης, έχοντας 31 συμμετοχές και 5 γκολ.

Τέλος οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν και μια ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφή, αυτή του διεθνή Πορτογάλου διεθνή αριστερού μπακ, Ρούμπεν Βινάγκρε, από τη Γουλβς. Τον ποδοσφαιριστή απέκτησε με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο συμβόλαιο θα μπει και οψιόν αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το “Transfermarkt” η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό πως η Νάπολι είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Βινάγκρε προσφέροντας 25.000.000 ευρώ αλλά η Γουλβς τον παραχωρεί μόνο ως δανεικό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter