Ολυμπιακός: Μπορεί να ξαναβρεί στον δρόμο του την Μακάμπι Χάιφα!

Ολυμπιακός: Μπορεί να ξαναβρεί στον δρόμο του την Μακάμπι Χάιφα!

Η ιστορία λένε ότι ξαναγράφεται πολλές φορές σαν φάρσα. Το ίδιο ισχύει εννοείται και στο ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί δεν απέχει και πολύ η ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον β’ προκριματικό του Champions League η Μακάμπι Χάιφα και η οποία στάθηκε η αιτία να απολυθεί ο Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο των Πειραιωτών, ίσως βρεθεί και πάλι αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» σε επόμενο γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Πως θα γίνει αυτό; Μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα στη Νιόν για τα ζευγάρια των πλέι οφ του Europa League, ο Ολυμπιακός, εάν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν στον 3ο προκριματικό, θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα – Απόλλωνα Λεμεσού που τώρα θα αγωνιστούν στον 3ο προκριματικό του Champions League…

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου με τους Πειραιώτες φιλοξενούμενους, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στις 25 Αυγούστου στο Καραϊσκάκης. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν επί της Σλόβαν έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Conference League. Αν πάλι αποκλειστούν τότε θα μπούν στα πλέι οφ του Conference League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι (Βοσνία)- Τόμπολ (Καζκστάν). Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 18 και τις 25 Αυγούστου, με τους Πειραιώτες να δίνουν εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter