Ολυμπιακός: Νίκη (1-0) μισό πρωτάθλημα στην Τούμπα

Ολυμπιακός: Νίκη (1-0) μισό πρωτάθλημα στην Τούμπα

Ο Ολυμπιακός άλωσε την Τούμπα (1-0), απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και έγινε το απόλυτο «αφεντικό» για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν με βαθμολογικό αβαντάζ στα πλέι οφ και μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές στην απόδοση τους με την συμπλήρωση του ημιώρου. Και στο 42΄έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Βαλμπουενά έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ελ Αραμπί με πλασέ στην κίνηση από κοντά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ. Στο 49’ o Τσιμίκας έκανε εκπληκτική κούρσα 50 μέτρων, απέφυγε τους πάντες και σούταρε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε προσωρινά την μπάλα, η οποία πήγε στον Ραντζέλοβιτς που την γύρισε και ο Γιαννούλης με το σώμα του την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του (0-1). Αυτό το αυτογκόλ έδωσε και το «τρίποντο» της νίκης στους Πειραιώτες.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βαρέλα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μετά από φάση διαρκείας, αλλά ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Γερμανός διαιτητής T. Στίλερ έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, ΓΙαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο (75’ Ελ Καντουρί), Λημνιός (82’ Λάμπρου), Πέλκας (64΄Ακπομ), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (92’ Γκασπάρ), Ραντζέλοβιτς (83’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (69’ Χασάν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter