Ολυμπιακός: Ο Καμαρά κοστολογείται στα 18,5 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά κοστολογείται στα 18,5 εκατ. ευρώ

Οι υψηλές αγωνιστικές… πτήσεις του Ολυμπιακού και ο αποκλεισμός της Αρσεναλ έχει βάλει τους ποδοσφαιριστές του στη… βιτρίνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

Νάπολι και Ιντερ ενδιαφέρονται για τον Τσιμίκα, η Μπέτις έχει στη λίστα της τον Σα, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται το ενδιαφέρον της Σέφιλντ για τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος είχε απασχολήσει την αγγλική ομάδα και τον περασμένο Γενάρη, αλλά το deal δεν προχώρησε.

«Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος», τονίζει δημοσίευμα της «Yorkshire Live» και επικαλούμενο πληροφορίες από την Ελλάδα σημειώνει ότι η Σέφιλντ τον παρακολούθησε στον αγώνα με την Άρσεναλ στο Emirates. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμα ότι ο Καμαρά κοστολογείται στα 18,5 εκατ. ευρώ:

«Ο 22χρονος διεθνής από την Γουινέα θα ταίριαζε ιδανικά στην μεσαία γραμμή των τριών παικτών, ενώ ακολουθεί τη λογική της ηλικίας και προοπτικής που έχουν όλες οι μεταγραφές του Κρις Γουάιλντερ. Η ευρωπαϊκή εμπειρία που έχει αποκτήσει με τον Ολυμπιακό είναι ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα, εφόσον η Γιουνάιτεντ εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός λέγεται πως αξιώνει 18,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter