Ολυμπιακός: Θέλει να σφραγίσει την πρόκριση επί της Μπασάκσεχιρ

Ολυμπιακός: Θέλει να σφραγίσει την πρόκριση επί της Μπασάκσεχιρ

Ωρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό απόψε (13/8, 21.30, NS2) που θέλει να ολοκληρώσει τη πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησε στην Πόλη με τη νίκη του 1-0 επί της Μπασάκσεχιρ, που τον φέρνει με το ένα πόδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Πόρτο – Κράσνονταρ (οι Πορτογάλοι έχουν προβάδισμα αφού είχαν νικήσει στη Ρωσία με 1-0).

Στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός θέλει πρώτα από όλα να εκμεταλλευτεί την απόρθητη έδρα του στην οποία έχει να χάσει εδώ και δύο χρόνια! Από την Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2017…

Εκτός αυτού, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σοβαρούς λόγους να θέλουν την πρόκριση κι έχει να κάνει πέρα από το πρεστίζ του συλλόγου, πέρα από τους βαθμούς στην χώρα μας και με το οικονομικό που θα σημάνει τουλάχιστον 5 εκα ευρώ στα ταμία του συλλόγου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ολη την εβδομάδα είχε τους παίκτες του στην «τσίτα» για να μη ξεγελαστούν από τη νίκη στη Κωνσταντινούπολη αλλά να παραμείνουν προσγειωμένοι και σοβαροί απέναντι σε μια ομάδα φιλόδοξη αλλά πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας κι ας έχει μόλις μια νίκη σε εννέα αγώνες μακριά από την έδρα της. “Παίζουμε το το δεύτερο ημίχρονο» λέει και ξαναλέει ο Πορτογάλος κόουτς και συμπληρώνει «προηγούμαστε στα πρώτα 90 λεπτά. Μένουν άλλα τόσα. Αν έχουμε μια έξτρα δύναμη, αυτό είναι ο κόσμος. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας»

Οσο για την ενδεκάδα, λογικά δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Τερματοφύλακας ο Σα, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Τσιμίκας και στόπερ οι Σεμέντο, Μεριά. Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης αμυντικοί μέσοι και οι Μασούρας – Ποντένσε στις άκρες. Και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο. Την 22άδα συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Αλέν, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Κούτρης, Καμαρά, Μπρούνο, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Οι Τούρκοι

“Ό,τι σκεφτόμαστε στο πρώτο ματς, το ίδιο κάνουμε και τώρα. Ήρθαμε να νικήσουμε. είναι το δεύτερο 90λεπτο. Έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε» δήλωσε ο τιμωρημένος για απόψε, προπονητής της Μπασάκ, Οκάν Μπουρούκ, ο οποίος επιμένει να διαμαρτύρεται ακόμη για την διαιτησία του πρώτου αγώνα: «Δεν χάνουμε την πίστη μας, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Έχουμε απουσίες, ειδικά στο κέντρο, λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά. Ο διαιτητής στο πρώτο ματς δεν είχε σωστές αποφάσεις, απέβαλλε και μετά το ματς εμένα και τον Σεντζού. Ελπίζω θα είναι μια καλή διαιτησία τώρα και ένας δίκαιος αγώνας”.

Η Μπασάκ δεν θα έχει στην διάθεση της απόψε τρεις βασικούς παίκτες της, τους τιμωρημένους Σενζούκ, Καβεχτσί και τον τραυματία αρχηγό της, Τενκντεμίρ. Λογικά θα ξεκινήσει με τους Γκιουνόκ, Καϊσαρά, Βιεϊρά, Πονκ, Κλισί, Αζουμπουίκε, Αταμάχ, Βίστσκα, Τουράν ή Ελία, Ρομπίνιο, Κριβελί.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα είναι ο Σκωτσέζος Μπόμπο Μάντεν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter