Ολυμπιακός – ΟΦΗ 4-0: Ανεμος αλλαγής κι επιστροφή στις νίκες

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 4-0: Ανεμος αλλαγής κι επιστροφή στις νίκες

Με το νέο προπονητή του Χοσέ Λουίς, Μεντιλίμπαρ στην εξέδρα και υπηρεσιακό στον πάγκο τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο της ομάδας Κ19 του συλλόγου, ο Ολυμπιακός με πολύ καλή απόδοση νίκησε εύκολα 4-0 τον ΟΦΗ στην 22η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες με άλλη ψυχολογία ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε να προηγείται 2-0 μη αφήνοντας τον ΟΦΗ να πάρει ανάσα και να τον οδηγεί σε παιδαριώδη αμυντικά λάθη. Στο 6’ ο Ποντένσε έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών, ο Μπάουμαν βγήκε από την εστία του για να διώξει αλλά έδιωξε πάνω στον Μασούρα που του στρώθηκε μπροστά και μέσα από την περιοχή την έστειλε στην άδεια εστία (1-0). Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους και στο 9’ ο Φορτούνης με τον Μασούρα κέρδισαν τις κόντρες, ο πρώτος έκανε τη σέντρα, ο Γκλάζερ δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ελ Κααμπί από κοντά την έστειλε στα δίχτυα (2-0). Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΟΦΗ πάτησε πρώτη φορά στην περιοχή του Ολυμπιακού αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο 27ο λεπτό…

Στο 34’ ο Μασούρας πίεσε τον Γκαγιέγκος που πήγε να διώξει τη μπάλα αλλά την έστειλε πάνω στον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος προχώρησε, απέφυγε τον Γιαννούλη και πλάσαρε εύκολα τον Μπάουμαν.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτη φορά στο 37’ με κεφαλιά του Βούρου άουτ, ενώ στο 40’ από μπαλιά του Γκαγιέγκος ο Ισέκα βγήκε τετ α τετ αλλά ο Πασχαλάκης με γρήγορη έξοδο του πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Στο 39’ ο Κάρμο είχε δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ δύο φορές ο Μπάουμαν έσωσε το 4-0 σε σουτ των Μασούρα και Ροντινέι…

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός έριξε τον ρυθμό αλλά παρ’ όλα αυτά είχε τον έλεγχο του ματς και στο 58’ έκανε και το 4-0. Ο Τσικίνιο έβγαλε τον Φορτούνη τετ α τετ με τον Μπάουμαν και αυτός με ωραία λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 73’ ο Καμπράλ προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς στο 79’.

Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης «κιτρίνισε» τους Μαρινάκη, Κάρμο, Μπάκιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Έσε (71’ Ιμπόρα), Φορτούνης (62’ Καμπράλ), Μασούρας (76’ Ναβάρο), Ποντένσε (46’ Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (62’ Γιόβετιτς).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης (46’ Τοράρινσον), Αμπάντα, Γκλάζερ, Γκαγιέγκος (46’ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (81’ Ριέρα), Αποστολάκης (62’ Χιμένεθ), Ισέκα (62’ Λ. Φελίπε).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter