Ολυμπιακός: Όλα για όλα στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ του Μουρίνιο

Ολυμπιακός: Όλα για όλα στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ του Μουρίνιο

Την αντίδραση του Ολυμπιακού περιμένει να δει σήμερα το βράδυ (26/11, 22.00, Cosmote Sports) o Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα δήλωσε βέβαιος ότι η ομάδα του θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το ίδιο αισιόδοξος ήταν στη συνέντευξη Τύπου και ο Μαντί Καμαρά παρά την άσχημη εμφάνιση της ομάδα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη…

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμάσουμε το ματς. Είχαμε ένα ματς το Σάββατο, όπως και η Τότεναμ. Είχαμε λίγο χρόνο για την αποκατάσταση και την προετοιμασία. Όντως γνωρίζουμε τον Μουρίνιο, αλλά για πρώτη φορά τον αντιμετωπίζουμε ως προπονητή της Τότεναμ. Ξέρουμε λίγα στοιχεία ως προς το τι έχει περάσει στην ομάδα. Εμείς προετοιμάσαμε την ομάδα μας όσο μπορούσαμε στον λιγοστό χρόνο που είχαμε. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι τελείως διαφορετικό και δεν θα μας επηρεάσει αύριο. Περιμένουμε μία αντίδραση από το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε στους ομίλους και να παίξουμε κόντρα σε αυτές τις μεγάλες ομάδες. Θα παλέψουμε πολύ για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε» δήλωσε αρχικά ο Μαρτίνς και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά και εμείς περιμένουμε να αντιδράσουμε όπως ξέρουμε στις δύσκολες στιγμές. Είμαστε εδώ για να παλεύουμε για τους στόχους μας. Πριν από 4 μήνες αν άκουγε κάποιος ότι ο Ολυμπιακός θα πάλευε κόντρα σε αυτές τις ομάδες και θα ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα, θα ήταν πολύ ευχαριστημένος. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας, έχουμε δουλέψει για να βρεθούμε εδώ και αύριο είμαστε εδώ για να κάνουμε μία νέα αρχή».

Οσο για το αν η γκέλα στη Νέα Σμύρνη επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών του ο Μαρτίνς απάντησε: «Πάντα το επόμενο ματς είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αντιδράσεις και μας δίνεται σε ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, δουλέψαμε πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα δείτε την αντίδραση που λέγαμε. Βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους, εκπροσωπούμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πολύ. Η ομάδα είναι καλά στην τακτική και στη φυσική κατάσταση. Έχουμε δουλέψει πολύ, πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μας. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα μάς πληγώνει και αλλάζει την ψυχολογία μας. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε όπως το έχουμε κάνει στο παρελθόν. Οι βάσεις είναι δυνατές, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ακόμα και μετά από ένα κακό αποτέλεσμα μπορούμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας».

Οσο για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός απάντησε: «Εντός έδρας έχουμε πολλές δυνατότητες και εκτός έδρας έλλειψη υπευθυνότητας για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αυτό το θέμα το έχουμε αναλύσει και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ξανά. Στο Τσαμπιονς Λιγκ έχουμε δύο ήττες, έχουμε φέρει τα αποτελέσματα που ξέρουμε και έχουμε δείξει τις δυνατότητές μας».

Από την πλευρά του ο Μαντί Καμαρά είπε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας το αποτέλεσμα του αρνητικού αγώνα και βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε έναν αγώνα και να πάρουμε βαθμούς.

Δεν σκεφτόμαστε την αλλαγή του προπονητή στην Τότεναμ, αλλά τη δική μας ομάδα. Έχουμε έρθει συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι. Ήρθαμε για να πάρουμε βαθμούς. Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι τη νοοτροπία του νικητή παντού, να είμαστε αισιόδοξοι και να παίζουμε πάντα με τη νοοτροπία του νικητή».

Η σημερινή ενδεκάδα

Οσον αφορά τους 11 που θα ξεκινήσουν το αποψινό ματς τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά ή Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

*Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπάγερν που έχει ήδη προκριθεί και βαθμολογικά είναι αδιάφορη και αυτόο που δεν θέλει ο Ολυμπιακός είναι να νικήσουν οι Σέρβοι την γερμανική ομάδα γιατί έτσι θα μείνουν στην τελευταία θέση του ομίλου με κίνδυνο να αποκλειστούν από την Ευρώπη αν οι ίδιοι ηττηθούν στο Λονδίνο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter