Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Μειωμένες τιμές

Ολυμπιακός: Παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας

Με το σύνθημα «όλοι μαζί μια γρο8ιά» και μειωμένες τιμές κατά 5% σε σχέση με πέρσι, ο Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-18. Και για να μη νομίζετε ότι στη λέξη γρο8ιά έγινε ορθογραφικό λάθος διευκρινίζουμε ότι επίτηδες είναι έτσι γραμμένο για να παραπέμπει στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος…

Τα εισιτήρια θα ξεκινούν από 110 ευρώ (για τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών) και θα φθάνουν μέχρι τις 2.350 ευρώ (για τις διακεκριμένες θέσεις των VVIP). Στις τιμές να θυμίσουμε ότι πρέπει να υπολογίζεται το ποσό των 50 ευρώ επιπλέον που είναι το κόστος για να είναι κάποιος ενήμερο μέλος του Ολυμπιακού, ενώ αύξηση 10 ευρώ θα έχουν τα διαρκείας των οργανωμένων και το δεκάευρω θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από αύριο και προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι. Για τους υπόλοιπους, στις 17 Ιουλίου θα ξεκινήσουν να πωλούνται όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.