Ολυμπιακός – Περιστέρι 87-68: Πέρασε εύκολα, ανησυχεί για Γκος – Τα highlights του αγώνα (Videos)

Ολυμπιακός – Περιστέρι 87-68: Πέρασε εύκολα, ανησυχεί για Γκος – Τα highlights του αγώνα (Videos)

Ο τραυματισμός του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ήταν το μοναδικό σύννεφο για τον Ολυμπιακό, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο Περιστέρι: 87-68 στο ουδέτερο Ηράκλειο.

Ο Ολυμπιακός ξέφυγε στις αρχές της β’ περιόδου, όταν ο εκπληκτικός Κώστας Παπανικολάου, που πέτυχε 13 πόντους στο ξεκίνημα, βρήκε συμπαραστάτες: 39-23. Το Περιστέρι μείωσε σε 40-34 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά η διαφορά έφτασε γρήγορα σε διψήφιο αριθμό, με πρωταγωνιστή τον Αϊζέια Κάνααν (52-36). Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο του αγώνα: 62-47, 70-57, 80-62.

Ο Παπανικολάου τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, ενώ ο Τόμας Γουόκαπ είχε 7 πόντους και 10 ασίστ. Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ πέτυχε 12 απέναντι στην ομάδα του αδελφού του, Ελάιτζα (7 π.). Διακρίθηκαν από τον Ολυμπιακό και οι Λαρεντζάκης 15, Ράιτ 14, Κάνααν 9, Πετρούσεφ 6.

Ο Γουίλιαμς-Γκος ένιωσε ενοχλήσεις και αγωνίστηκε λιγότερο από 1 λεπτό. Εκτός αποστολής, εκτός του τραυματία Μιλουτίνοφ, έμεινε και ο Μπραζντέικις.

Από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, ο Τζο Ράγκλαντ έγραψε 14 πόντους, ενώ ξεχώρισαν οι Λαβ 10, Γουίλιαμς 10, Κασελάκης 9. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον περυσινό τελικό, με νικητή τον Ολυμπιακό.

 

Ο κυπελλούχος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου τον νικητή της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Πανιώνιο (9 μ.μ.).

Χθες σφράγισαν τη δική τους πρόκριση στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός, με το δύσκολο 79-72 επί της ΑΕΚ, και ο Άρης, ο οποίος χρειάστηκε το κρεσέντο του Βασίλη Τολιόπουλου (24 π.) για να ανατρέψει διαφορά 15 πόντων απέναντι στον ΠΑΟΚ και να κερδίσει με 76-74.
Το φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 7μμ της Κυριακής.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter