Ολυμπιακός: Πολλά αμυντικά κενά και ήττα 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ

Ολυμπιακός: Πολλά αμυντικά κενά και ήττα 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΟΣΦΠ

Την ήττα με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο 5ο φιλικό του στην Αυστρία. Αύριο (2/7) οι Πειραιώτες θα δώσουν το τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό τους εκεί με αντίπαλο την Ζάλτσμπουργκ (16.30) και το βράδι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο Μαρτίνς δοκίμασε πάλι νέα σχήματα και η Αρμίνια παίζοντας γρήγορα στην αντεπίθεση εξέθεσε πολλές φορές την άμυνα του Ολυμπιακού και μάλιστα προηγήθηκε 2-0 στο 23′ με τους Κλος και Ρζατκόβσκι, την ίδια ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” είχαν πρόβλημα και στη δημιουργία.

Ο Ολυμπιακός συνήλθε στη συνέχεια και στο 35′ μείωσε με κεφαλιά του Τικίνιο σε κόρνερ του Βαλμπουενά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βγήκε πιο συγκεντρωμένος στο ματς και πίεσε για την ισοφάριση, ενώ δεν κινδύνευε στην άμυνα του. Εχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Αμπουμπακάρ και τελικά το πλήρωσε αφού η Αρμίνια στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ της ελληνικής ομάδας στο 88′ έκανε το 3-1 με τον Χακ…
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Μπα, Παπαδόπουλο, Κούτρη (40′ Μπαγκαλιάνης), Μπουχαλάκη, Κούντε, Φαντιγκά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Τικίνιο. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μ. Καμαρά, Χασάν, Ζίνκερναγκελ, Αμπουμπακάρ, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ.

Η Αρμίνια ξεκίνησε με τους Καπίνο, Μπέλο, Χούσινγκ, Κίος, Οκουγκάβα, Ντε Μεδίνα, Πριέτι, Σίντλερ, Σέρα, Ανταρντε, Ρζατκόβσκι. Επαιξαν και οι Χσκ, Κιμπάουερ, Ινς, Κρούγκερ, Πριντλ.

Ηρθε ο Βρσάλικο

Στο μεταξύ έφθασε το μεσημέρι στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ” ερυθρολεύκων”, ο Σίμε Βρσάλικο. Ο 30χρονος διεθνής Κροάτης και πρώην δεξιός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter