Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή Πετρούσεφ και ξεμούδιασμα (Video)

Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή Πετρούσεφ και ξεμούδιασμα (Video)

Η επιστροφή του Φίλιπ Πετρούσεφ μετά από απουσία τριών εβδομάδων λόγω τραυματισμού ήταν η ευχάριστη για τον Ολυμπιακό είδηση στο σχετικά εύκολο 80-69 επί του Προμηθέα Πάτρας, στα πλαίσια του γ’ γύρου της Basket League.

O Σέρβος σέντερ αγωνίστηκε 21 λεπτά, με συγκομιδή 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα -χωρίς πλεονέκτημα έδρας- στα προημιτελικά της Euroleague την ερχόμενη εβδομάδα. Οι δύο πρώτοι (από τους μάξιμουμ πέντε) αγώνες θα διεξαχθούν στην Ισπανία την Τετάρτη και την Παρασκευή. Ο νικητής θα αναδειχθεί στις τρεις νίκες.

Από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που προηγήθηκε με 20-9 στο δεκάλεπτο, 44-36 στο ημίχρονο και 62-44 στο τέλος της γ’ περιόδου, πριν κατεβάσει ταχύτητα, ο Άλεκ Πίτερς πέτυχε 17 πόντους και ο Μουσταφά Φαλ 10. Οι Κάνααν, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ πρόσθεσαν από 6, ενώ ο Γουόκαπ μοίρασε 9 ασίστ.

O άλλοτε «ερυθρόλευκος» Τζορτζ Πάπας ήταν ο καλύτερος από τον Προμηθέα του Ηλία Παπαθεοδώρου, με 14 πόντους. Ο Χέιλ πέτυχε 13 και οι Χάμιλτον, Ρέινολντς, Κάουαν από 9.

Στη Basket League, o Ολυμπιακός (23-3) θα τερματίσει σίγουρα δεύτερος στην κανονική περίοδο, πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (23-1), που αύριο φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι (16-9) και την επόμενη εβδομάδα έχει διπλό ευρωπαϊκό ραντεβού με τη Μακάμπι.

Ο Προμηθέας παραμένει στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 15-10, μπροστά από τους Άρη (13-12), Κολοσσό (9-16). Την οχτάδα που θα συνεχίσει στα πλέι-οφ συμπληρώνουν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter