Ολυμπιακός: Προς δανεισμό Μάρκοβιτς και Μπρούνο

Ολυμπιακός: Προς δανεισμό Μάρκοβιτς και Μπρούνο

Ο νεαρός Σέρβος αμυντικός Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μπρούνο, δύο από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν έχουν βρει, ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα θα παραχωρηθούν δανεικοί τον Γενάρη

Αυτό αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα «Φως των Σπορ» η οποία αναφέρει επίσης ότι η οριστική απόφαση ανήκει στον Πέδρο Μαρτίνς, όμως όλα δείχνουν ότι το έχει ήδη αποφασίσει. 

Γιατί δίνονται «δανεικοί»

Ο μεν Μάρκοβιτς δεν έχει αγωνιστεί λεπτό μέχρι σήμερα αλλά από τη στιγμή που αποκτήθηκε ως ένα μεγάλο ταλέντο για το οποίο δόθηκε το καλοκαίρι 1,5 εκατ. ευρώ στην Παρτίζαν Βελιγραδίου, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρει οπωσδήποτε παιχνίδια στα πόδια του.

 Ο δε Μπρούνο αν και είχε μια καταπληκτική χρονιά πέρσι με τον Ατρόμητο, ξεκίνησε να υπολογίζεται το καλοκαίρι από τον Μαρτίνς, όμως τα συνεχόμενα και σοβαρά λάθη του (ειδικά στο παιχνίδι του γ’ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπασάκσεχιρ στην Τουρκία) κόστισαν στην εμπιστοσύνη του προπονητή, ο οποίος ακόμα και σήμερα δεν βλέπει βελτίωση του βραζιλιάνου, οπότε θα δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο με την ελπίδα ότι θα ξαναβρεί το παλιό καλό εαυτό του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter