Ολυμπιακός: Πρώτο δείγμα της νέας εποχής Κορμπεράν κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ολυμπιακός: Πρώτο δείγμα της νέας εποχής Κορμπεράν κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η πρώτη εικόνα σχετικά με τη νέα εποχή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, έπειτα από την τετραετή θητεία του Πέδρο Μαρτίνς, θα δοθεί απόψε το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον Κάρλος Κορμπεράν πλέον στο «τιμόνι», ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του τον «βαρύ» αποκλεισμό από τη διεκδίκηση μιας θέσης στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου η Μακάμπι Χάιφα τον έθεσε «νοκ – άουτ», με «περίπατο» στο Φάληρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας σε αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο των ομίλων του Europa League (22:00 Cosmote Sport 1), αναζητώντας μία πειστική εμφάνιση και νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να θέσουν βάσεις πρόκρισης για τα πλέι οφ, αλλά και να ανεβάσουν την εύθραυστη ψυχολογία τους, έπειτα από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να μην αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, πιθανή είναι η επιλογή του 4-3-3.

Όσον αφορά το «ζευγάρι» που αφορά τον Ολυμπιακό, η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Λεμεσού με 4-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την πρόκρισή της στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League και στέλνοντας την κυπριακή ομάδα στον δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας, εάν αυτοί καταβάλλουν το εμπόδιο της Σλόβαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter