Ολυμπιακός: Στα 5 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς του Ποντένσε

Ολυμπιακός: Στα 5 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς του Ποντένσε

Μια μεταγραφή-έκπληξη ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα ο Ολυμπιακός, ο οποιος λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία της λίστας για τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League , καθώς ολοκλήρωσε τη μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στην ομάδα του. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός ανεμενόταν τα ξημερώματα στην Αθήνα.

Για τον Ποντένσε ενδιαφερόταν η Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας αλλά από τη στιγμή, που ο Ποντένσε ξεκαθάρισε στη Γουλβς ότι δεν έχει σκοπό να πάει στην Σαουδική Αραβία και γενικότερα στον Περσικό Κόλπο, οι «λύκοι» έπρεπε να δουν πώς θα χώριζαν το δρόμο τους με τον Πορτογάλο. Ετσι ο Ολυμπιακός λοιπόν κατάφερε την Δευτέρα (4/9) να τα βρει σε όλα με τη Γουλβς για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Οπως έγινε γνωστό, στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς 5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες έδωσαν 1,5 εκατ στη Ηουλβς για τον δανεισμό. Το συμβόλαιο του 27χρονου άσου με τους Αγγλους ληγει το 2024.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω των social media την μεταγραφή του Πορτογάλου. «ΜΠΟΥΜ. Καλωσόρισες πίσω στο σπίτι Ντανιέλ Ποντένσε. Μας έλειψες Σούπερμαν!», έγραψαν οι ερυθρόλευκοι.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter