Ολυμπιακός: Στην Αυστρία ο Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Στην Αυστρία ο Ελ Αραμπί

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα για τα επόμενα τρια χρόνια ο Μαροκινός Γιουσούφ Ελ Αραμπί. Ο 32χρονος σέντερ φορ πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο συμβόλαιο και σήμερα (6/7) αναχώρησε με προορισμό το Στανς της Αυστρίας, εκεί όπου θα βρει την αποστολή του Ολυμπαικού που πραγματοποιεί το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας του στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στο Sport24 Radio, ο πρώην άσος της Λαμίας, Πίτι, μίλησε για το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» καθώς είχε υπάρξει συμπαίκτης του στην Γρανάδα. Είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Γιουσούφ θα βάλει πολλά γκολ στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλός παίκτης και καλός συμπαίκτης στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός πήρε το τέλειο εννιάρι. Θα το δει ο κόσμος σύντομα. Για κάποιον που δεν τον έχει δει στο ισπανικό πρωτάθλημα ή στο Κατάρ θα τον συνέκρινα με τον Πάτρικ Κλάιφερτ. Αυτός μου έρχεται στο μυαλό για να καταλάβει ο Έλληνας φίλαθλος. Εξαιρετικός μέσα στην περιοχή. Εξαιρετικός. Δεν είναι γρήγορος, αλλά η τοποθέτηση του μέσα στην περιοχή είναι το κάτι άλλο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter