Ολυμπιακός στην ΕΠΟ: Ο Τελικός να γίνει το αργότερο έως αύριο!

Ολυμπιακός στην ΕΠΟ: Ο Τελικός να γίνει το αργότερο έως αύριο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα νέο εξώδικο στην ΕΠΟ με το οποία ζητά από την ομοσπονδία να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου το αργότερα έως αύριο, κάτι που είναι ανέφικτο! Στο εξώδικο οι πρωταθλητές τονίζουν ότι η απόφαση της ομοσπονδίας να ορίσει τον τελικό στις 30 Αυγούστου «αλλοιώνει την ακεραιότητα τόσο της διοργάνωσης όσο και της αναμέτρησης», αφού μεταθέτει τον αγώνα ουσιαστικά για την επόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός επισημαίνει επίσης, ότι η ΕΠΟ, μέσω αυτής της απόφασής, αγνόησε τις οδηγίες της FIFA και της UEFA, ενώ επικαλείται και τον Χέρμπερτ Χούμπελ λέγοντας πως ο Αυστριακός τεχνοκράτης «ρητώς ανέφερε ότι ο ορισμός του τελικού μετά τις 03/08 δεν είναι επιτρεπτός με βάση τους κανονισμούς».

Στο εξώδικό η ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταξύ άλλων αναφέρει: «Επειδή σύμφωνα με τα ανωτέρω συνάγεται ευθέως το συμπέρασμα ότι η ΕΠΟ περιφρονεί κατά τρόπο παντελώς προκλητικό τις θεμελιώδεις ποδοσφαιρικές αρχές της ακεραιότητας του αθλήματος και της προκηρύξεις, τους κανονισμούς, τη λογική και το ποδόσφαιρο καθ’ εαυτό, κι όλα αυτά για να εξυπηρετήσει ανοίκειες σκοπιμότητες.

Επειδή, οι ως άνω παράνομες αποφάσεις σας και συμπεριφορά και οι σοβαρές πολυεπίπεδες συνέπειες αντιβαίνουν και στον καταστατικό σκοπό της Ομοσπονδίας και πιθανότητα στοιχειοθετείται (είτε αυτουργία, είτε συμμετοχή εν απόπειρα ή τετελεσμένη), στο αδίκημα της απιστίας κατ’ αρ. 390 ΠΚ ΕΠΟ και μάλιστα, αναλόγως των ειδικών συνθηκών, ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος.

Για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας. Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την ως άνω παράνομη και δόλια συμπεριφορά σας. Σας καθιστούμε υπεύθυνους και ατομικά ως Μέλη της ΕΕ/ΕΠΟ για οποιαδήποτε ζημία έχουμε υποστεί και θα υποστούμε ως ΠΑΕ από την χρονική μετάθεση της διεξαγωγής της αναμέτρησης για την 30ή /08/2020.

Σας καλούμε όπως ορίσετε τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το αργότερο ως την 30ή /07/2020.

Αλλιώς και σε κάθε περίπτωση σας γνωστοποιούμε ότι θα προσφύγουμε ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων της χώρας, πολιτικών και ποινικών, για την προάσπιση παντός νομίμου δικαιώματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως Εταιρείας και ως Μέλους της ΕΠΟ καθώς και την αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής ζημίας θα υποστούμε από τη συμπεριφορά σας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter